Troben els cossos d'una parella d'ancians sense signes de violència en un habitatge de Xàbia

Troben els cossos d'una parella d'ancians sense signes de violència en un habitatge de Xàbia

  • La Guàrdia Civil de Xàbia (Alacant) investiga la mort d'una parella d'avançada edat, els cossos de la qual han sigut localitzats este dijous, sense signes aparents de violència, en el seu habitatge en la urbanització La Lluca.

Segons ha informat la Comandància, una parella d'amics s'ha acostat a l'habitatge perquè feia dies que no sabien res d'ells i en entrar, amb un joc de claus, han notat una forta olor de gas i han localitzat la parella morta a la planta de dalt.

L'home de 80 anys estava assegut en una butaca i la dona a terra amb un cop al cap, possiblement per una caiguda. Els agents no han detectat, al principi, signes de violència i a la seua arribada no han notat olor de gas.

Des de la Comandància s'ha apuntat com a primera hipòtesi una mort accidental, tot i que un equip d'investigadors de la Guàrdia Civil està ja analitzant l'escena per adeterminar les causes del succés.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/2902776/0/troben-els-cossos-duna-parella-dancians-sense-signes-viol-ncia-habitatge-x-bia/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios