Comunitat Valenciana

Es desplomen 4 metres de la talla de la Facultat de Geografia de la UV sense causar ferits

  • Les persones que assistien a la reunió estaven concentrades a les primeres files i la caiguda s'ha localitzat en la part de darrere.
  • Durant els últims dies han caigut fortes pluges a la Comunitat Valenciana però seran els tècnics els que determinen les raons de l'incident.
  • Les persones que participaven en el congrés han sigut traslladades a una altra aula, han assenyalat les mateixes fonts.
Se desploma parte de la talla de un techo de la Facultat de Geografia
Se desploma parte de la talla de un techo de la Facultat de Geografia
@GUAJE7NICO
Se desploma parte de la talla de un techo de la Facultat de Geografia

Uns quatre metres de la talla d'un sostre d'una sala de la Facultat de Geografia de la Universitat de València s'han desplomat a primera hora d'esta vesprada sense causar ferits, han informat a Europa Press fonts de la institució acadèmica. El succés s'ha produït cap a les 16.15 hores d'este dimarts quan part de la talla del sostre d'una sala on s'estava celebrant una reunió d'un congrés s'ha desprès.

Afortunadament, les persones que assistien a la reunió estaven concentrades a les primeres files i, com la part de sostre que ha caigut s'ha localitzat en la part del darrere de la sala, no han resultat afectades.

Els tècnics s'han desplaçat fins a les instal·lacions per a veure l'abast i les causes dels desperfectes. Durant els últims dies han caigut fortes pluges a la Comunitat Valenciana però seran els tècnics els que determinen les raons de l'incident.

Les persones que participaven en el congrés han sigut traslladades a una altra aula, han assenyalat les mateixes fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento