Promod planteja un ERO per a 132 treballadors i el tancament de 24 botigues a Espanya

Promod planteja un ERO per a 132 treballadors i el tancament de 24 botigues a Espanya

  • Promod ha plantejat un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) per a 132 treballadors de botigues i oficines centrals i el tancament de 24 punts de venda a Espanya, segons han informat a Europa Press en fonts coneixedores del procés.

En concret, la firma ha comunicat ja als treballadors este ajust laboral, que afectarà el 33% de la plantilla, integrada per al voltant de 400 treballadors, i aproximadament la meitat de la xarxa de botigues, composta per 53 establiments. Del total d'ocupacions afectades, 128 corresponen a botigues i quatre a oficines centrals.

Les mateixes fonts han explicat que l'empresa ha al·legat causes econòmiques per a presentar l'ERO, tenint en compte una reducció prevista dels ingressos del 37% al tancament de l'exercici fiscal 2016, i ha emmarcat l'esmentat ajust en el pla de reestructuració internacional anunciat per la companyia abans de l'estiu.

En concret, la companyia francesa, que compta actualment amb 954 botigues en 45 països, va anunciar el mes d'abril passat l'acomiadament de 133 treballadors de la seua seu i el tancament d'un total de 180 establiments no rendibles fora de França.

La marca, fundada en 1975 per Francis Charles Pollet, va conquistar el 1990 el mercat europeu, i nou anys més tard, el 1999, va obrir la seua primera botiga a l'Aràbia Saudita, per a expandir-se més tard al Pròxim Orient. A partir del 2006, la marca s'implanta a Àsia i el 2013 obri les primeres botigues als Estats Units i al Regne Unit.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/2899987/0/promod-planteja-ero-per-132-treballadors-tancament-24-botigues-espanya/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios