Comunitat Valenciana

La Policia Nacional rep a València dos premis per la seua tasca en l'atenció a dones víctimes de violència masclista

  • La Unitat de Família i Dona (UFAM) de la Policia Nacional rep este diumenge dos reconeixements en els actes institucionals amb motiu del Dia Internacional per a Combatre la Violència cap a les Dones, un de la Delegació del Govern en la Comunitat i un altre de la Regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de l'Ajuntament de València.

En la segona edició de les distincions 'Meninas' de la Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana ha sigut premiada la UFAM de la Comissaria d'Elx (Alacant) per la seua trajectòria professional a favor de les dones víctimes de violència de gènere i dels seus fills, segons ha informat el cos de seguretat en un comunicat.

La Regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives premiarà en un acte institucional a la UFAM de la Brigada Provincial de la Policia Judicial de València, per la formació i especialització del seu personal i esforç de coordinació amb altres entitats per a millorar l'eficàcia en l'atenció de les dones de la violència de gènere.

UNITAT DE FAMÍLIA I DONA

La Unitat de Família i Dona (UFAM) de la Policia Nacional ha sigut creada per a una atenció integral, continua i especialitzada a les dones víctimes de maltractaments i violència domèstica i sexual.

Estes unitats estan presents en totes les localitats amb comissaries de Policia Nacional i estan integrades per personal amb formació especialitzada que garantix una atenció adequada a la víctima.

La UFAM està en contacte permanent amb la judicatura, fiscalia, servicis sanitaris i socials participant de manera activa amb la resta d'actors socials per a eradicar este delicte de la societat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento