Comunitat Valenciana

Consum obri a Sax el seu dècim supermercat de l'any amb 26 llocs de treball

  • Consum obri este dijous a Sax (Alacant) el seu quart supermercat a la Comunitat Valenciana i el dècim en tota la seua xarxa comercial des de començament d'any. L'establiment està situat a l'Avinguda Historiador Beat Herrero i ha suposat la creació de 26 llocs de treball especialitzat. Té més de 1.300 metres quadrats de superfície i es tracta del primer que la cooperativa obre a la ciutat.
Consum abre supermercado en Sax
Consum abre supermercado en Sax
CONSUM
Consum abre supermercado en Sax

El supermercat disposa d'atenció personalitzada en peixateria, xarcuteria i carnisseria, secció de fruita i verdura al detall i forn, segons ha informat la cooperativa en un comunicat. Compta, a més, amb la nova secció de perfumeria de Consum, amb atenció especialitzada i marques exclusives com Kaviva Capilar Line, Kyrey, Om Line i Consum Kids. L'horari d'estenga és de 9.00 a 21.30 hores de dilluns a dissabte i disposa de 30 places d'aparcament.

Actualment, la Cooperativa té 70 supermercats a la província d'Alacant, entre Consum i franquícies Charter, que donen feina de manera directa a més de 1.300 persones. Consum té previst incrementar la seua presència a la zona durant este 2016 amb l'obertura d'un supermercat més a Benidorm al desembre.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento