Comunitat Valenciana

Puig desitja que el PP en les Corts mostre la "mateixa actitud de col·laborar que l'oposició a la Diputació de Castelló"

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegurat este dimecres que li agradaria que el PP en les Corts Valencianes tinguera l'actitud de "col·laboració" que ha tingut l'oposició de la Diputació de Castelló en abstindre's PSOE, Compromís i Ciutadans este dimarts en l'aprovació dels pressupostos de la institució provincial.

Puig ha realitzat estes declaracions davant dels mitjans a Vila-real (Castelló) en ser preguntat si l'abstenció del PSOE a la Diputació pot ser un precedent per a futurs pactes entre socialistes i populars.

"Nosaltres el que volem és posar per davant als ciutadans de les institucions, doncs les persones són el nostre objectiu fonamental i, per tant, si es pot avançar a situar a les institucions per a millorar la vida dels ciutadans, crec que cal fer-ho", ha manifestat.

"Nosaltres -ha insistit- no estem per la política de la confrontació i, evidentment, tenim un projecte diferent al del PP, però m'agradaria també que el PP en les Corts Valencianes tinguera l'actitud que s'ha tingut per part de l'oposició a la Diputació, és a dir, una actitud de col·laboració i de millorar la vida de les persones".

Sobre esta qüestió, el cap del Consell ha recordat que hi ha un acord "molt important i substancial" que és el Fons de Cooperació Local que, "per primera vegada en la història de la Comunitat Valenciana, es posarà en funcionament després que ho aproven les Corts Valencianes, i és el compliment d'un acord que es va fer a Castelló en 1999 i no s'havia portat endavant".

ALIANÇA

Ara -segons ha dit- "ha arribat un govern progressista que vol complir allò que significa l'aliança entre els ajuntaments i la Generalitat per fer-ho possible".

Per tant, "tot el que signifiquen avanços i la pedagogia de la no confrontació jo ho avale absolutament", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento