Comunitat Valenciana

El Consell Rector de la nova RTVV acorda ingressar en la FORTA

  • La nova RTVV també va acordar les instruccions internes de contractació previstes a la Llei de Contractes del Sector Públic.
  • El president de la Corporació tindrà poders per a subscriure determinats contractes i convenis, i en la reunió es van acordar les condicions.
  • L'entitat està en procés de redacció de la proposta de continguts que recollirà els objectius generals, que haurà de ser aprovada per les Corts.
Consejo Rector de la Corporación Valenciana de Medios de Comunicación
Consejo Rector de la Corporación Valenciana de Medios de Comunicación
GVA
Consejo Rector de la Corporación Valenciana de Medios de Comunicación

El Consell Rector de la nova Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) -la nova RTVV- va aprovar ahir dijous ingressar en la Federació d'Organismes o Entitats de Ràdio i Televisió Autonòmic (FORTA), així com apoderar el president de l'entitat, Enrique Soriano, per subscriure contractes i convenis.

A la reunió celebrada a Burjassot (València), el Consell Rector de la CVMC també va acordar les instruccions internes de contractació previstes a l'article 191 del text refós de la Llei de Contractes del Sector Públic, segons va informar la Generalitat en un comunicat.

Pel que fa als poders del president de la Corporació per a la subscripció genèrica de contractes i convenis, serà per a quanties de menys d'un milió d'euros o per a quanties igual a un milió o més gran que esta quantitat i menys de cinc milions d'euros de caràcter plurianual, però en eaquest últim cas amb l'aprovació prèvia del Consell Rector.

També podrà subscriure contractes de quantia de més de cinc milions d'euros, però per a això requerirà l'aprovació del Consell Rector i l'autorització prèvia del Consell.

A més, es va debatre sobre la proposta de continguts del mandat marc previst a la Llei del Servei Públic de Radiodifusió i Televisió d'Àmbit Autonòmic, de Titularitat de la Generalitat. És un document que una vegada s'hi haja redactat s'ha d'aprovar en les Corts i que plasmarà els objectius generals d'aquest servei públic. En la reunió també es va parlar sobre l'esborrany del reglament orgànic i funcional del CVMC.

"Delicada situació"

Finalment, el Consell Rector és conscient de la "delicada situació" del sector audiovisual valencià i està intentant "agilitzar les contractacions" basades en la selecció feta per l'Alt Consell Consultiu de Radiodifusió, Televisió i altres Mitjans de Comunicació, a partir de les consultes preliminars de mercat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento