Comunitat Valenciana

Veïns de Sant Isidre marquen amb missatges els excrements canins per a exigir la seua recollida

  • Els veïns de Sant Isidre (València) posaran banderetes sobre els excrements de mascotes que els propietaris no recullen als carrers amb els lemes 'Ell no pot, tu deus' i 'Trepitjar una merda no porta bona sort', en el marc d'una campanya de conscienciació sobre la recollida de deposicions.
Vecinos reclaman más multas ante la 'invasión' de excrementos
Vecinos reclaman más multas ante la 'invasión' de excrementos
ASOCIACIÓN VECINOS
Vecinos reclaman más multas ante la 'invasión' de excrementos

La Federació d'Associacions de Veïns de València ha informat en un comunicat que esta iniciativa, que es desenvoluparà durant una setmana, es posa en marxa davant de "l'allau de queixes que rep".

"La campanya 'València-neta' iniciada per l'Ajuntament de València a finals del mes de setembre per a conscienciar a la ciutadania sobre la neteja dels carrers no està tenint massa èxit al barri de Sant Isidre, com a mínim en el que a la recollida d'excrements de mascotes es referix", han apuntat des de

La Federació.

En este sentit, han indicat que des de l'Associació de Veïns de Sant Isidre s'han vist obligats a iniciar una campanya alternativa "més agressiva i directa" que consistirà en la col·locació de cartells pels comerços del barri, així com de banderetes sobre les pròpies deposicions dels animals, baix el lema 'Ell no pot, tu deus' i 'Trepitjar una merda no porta bona sort'.

Així, "les banderetes estaran disponibles a la seu de l'associació totes les vesprades perquè qualsevol veí puga ajudar a visibiltizar i conscienciar sobre este problema de civisme", han assenyalat.

DEPOSICIONS EN PARCS I SOLARS

Fonts de l'entitat han explicat que les queixes per este problema són constants i han comentat que tot i que és un problema generalitzat per tot el barri, existixen alguns punts negres com el Carrer Arquitecte Segura del Lago, als voltants del col·legi Nicolau Primitiu, o el Camí Vell de Torrent.

"Gairebé tots els carrers adjacents a parcs i solars estan plenes", han apuntat des de l'associació. Davant d'esta situació, tot i que han assenyalat com a principals responsables els propietaris de les mascotes, també han exigit major control policial per a sancionar esta pràctica: "Per desgràcia, la gent no reacciona fins que no li toquen la butxaca", han comentat.

Les mateixes fonts han assegurat que en l'última reunió del districte amb comandaments policials ja es va exposar el problema i es va sol·licitar un major control.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento