Comunitat Valenciana

Feceval demana extremar els protocols d'actuació amb les víctimes d'assetjament escolar

  • La Federació de Centres d'Ensenyament de València considera que s'ha d'"evitar que els alumnes caiguen en el desemparament i la indefensió".
  • Davant els casos existents, l'entitat destaca el programa de notificacions prèvies que regeix en la federació, basat en el decret d'obligada aplicació.
  • Segons el president, José Manuel Boquet, ara en algunes ocasions "se li suma el plus denigrant de ser gravats i difosos per les xarxes socials".
Mochilas, colegio, educación
Mochilas, colegio, educación
EUROPA PRESS
Mochilas, colegio, educación

La Federació de Centres d'Ensenyament de València (Feceval) insta extremar els protocols establits contra l'assetjament escolar amb la finalitat d'"evitar que els alumnes caiguen en el desemparament i la indefensió, convertint-se en víctimes d'aquestes punibles pràctiques de trista actualitat".

Feceval, davant dels "casos preocupants que estan esdevenint-se en els últims mesos en els centres educatius de tot Espanya, sobre el bullying escolar", destaca el programa de notificacions prèvies que regeix en la federació, basat en el decret de convivència d'obligada aplicació. Del document s'extrauen  les mesures a adoptar i en el seu cas, la redacció de l'informe preceptiu amb la valoració que procedisca i el seu trasllat a l'Observatori de la Violència Infantil dependent de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

Per al president de la patronal Feceval, José Manuel Boquet, "és temps de zel en la protecció del menor". "Si sempre hem sigut sensibles en aquests temes, es fa necessari extremar els indicadors que ens alerten de possibles situacions d'assetjament entre menors, als quals en alguns casos se li suma el plus denigrant de ser gravats i difosos per les xarxes socials", assenyala este portaveu en un comunicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento