Comunitat Valenciana

Najwa Nimri elegix València per a l'estrena de 'Drac Pack', "un somni" teatral i musical

  • Najwa Nimri complirà este divendres 18 de novembre uns dels "somnis" que ha albergat durant més de quatre anys, l'estrena absoluta de 'Drac Pack', un viatge teatral i musical amb aroma al Hollywood dels anys 50 que baixa fins a la foscor de les històries vampíriques. La Rambleta de València serà el primer escenari que acollirà l'espectacle que l'actriu i coautora del text protagonitza al costat d'Alba Flores, Anna Castillo i Kimberley Tell.
Alba Flores y Najwa Nimri
Alba Flores y Najwa Nimri
Europa Press
Alba Flores y Najwa Nimri

L'equip gairebé al complet, dirigit per Fernando Soto, ha presentat este dimecres el muntatge en la Rambleta, espai que a més coproduïx l'obra amb SEDA i Royal Role.

La idea original va començat a "bullir" en Najwa Nimri fa ja quatre anys, "com quan ets un xiquet i dius i si fem això?", ha relatat. El projecte ha aguantat l'"estrebada" de tot este temps fins a començar a caminar, ha celebrat, "una cosa gairebé impossible" ha dit, tenint en compte que "hui dia aixecar qualsevol idea és absolutament inviable".

De la mà de Carlos Dorrego, coautor del text, que escriu també Emilio Tomé, va decidir posar en marxa 'Drac Pack': "no hem tingut cap tipus de facilitat". "Ens trobàvem a zero en aquell moment, jo no havia fet la sèrie 'Vis a vis', estava en un moment de la meua carrera més bé baix guanyant amb els concerts més bé poc", ha admès, i així "com a xiquets" en una cafeteria van emprendre la marxa del muntatge.

En este sentit, s'ha mostrat agraïda a tot l'equip del qual s'han envoltat. "La unió fa la força", ha assegurat. De fet, ha confessat que mai entenia per què els actors de teatre s'abracen tant, però ara s'ha adonat que és "inevitable". "No és com quan fas cinema, música o televisió, dóna més vertigen, crec que en el procés teatral et necessites molt".

El muntatge invita a cantar fins al dia que el sol isca per sempre. Milers de focus desafien la ciutat de Frank Sinatra, un Dràcula particular, que a final dels anys cinquanta i al costat dels seus amics, Dean Martin i Sammy Davis Jr, són mundialment coneguts com el 'Drac Pack'.

Frank és l'estrella musical del moment i sap que ha arribat el moment d'acomiadar-se de l'escenari, però necessita un successor. Una nit coneix Mina, una jove cantant que tan sols necessita un nom per a poder volar. Frank li regala la fama i crea una estrella: Marilyn Monroe. Però per a ser una estrella eterna ha de prendre una decisió: viure baix la freda llum del focus o viure baix la càlida llum del sol.

Esta és la dicotomia que planteja l'obra, ha apuntat Nimri: "cap somni és gratis".

"DOLÇAMENT FOSC"

D'esta manera, 'Drac Pack' planteja un viatge musical i teatral "dolçament fosc" que amaga "molt de dolor, molta llàgrima, molt de swing, jazz i rock and roll", ha destacat el director Fernando Soto.

Una història que s'ajuda d'al voltant d'una quinzena de clàssics musicals de l'època -revisats i actualitzats- per a parlar de l'èxit i del preu que cal pagar quan un somni es complix".

Alba Flores -companya de repartiment de Nimri en 'Vis a vis'- s'ha mostrat molt il·lusionada d'haver-se embarcat en esta "aventura" en la qual, segons ha dit, tots han "crescut". En un primer moment, una altra de les actrius de la sèrie, Maggie Civantos, anava a participar també en la funció, però finalment un altre projecte li ha impedit retrobar-se amb les seues antigues companyes.

Per a Anna Castillo ha sigut un "repte meravellós". "Mai havia fet un codi teatral com este", ha assegurat. El que més ha enganxat a la també protagonista de 'El Olivo', és "l'amor que hi ha darrere de tot això, la il·lusió, les ganes i l'impuls". "És molt fàcil enganxar-te".

També Kimberley Tell s'ha mostrat agraïda per poder participar en un procés creatiu" com este en què es sempre s'ha sentit "molt acompanyada".

'Drac Pack' estarà el 18 i 19 de novembre en La Rambleta per a després emprendre una gira que seguirà a Madrid i amb la qual espera passar per les principals capitals del país.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento