Comunitat Valenciana

Els grups preguntaran a Puig en les Corts pels pressupostos, el frau fiscal i el Govern de Rajoy

  • Isabel Bonig, interpel·larà a Ximo Puig sobre com pensa complir els pressupostos de la Generalitat per al pròxim exercici
  • Alexis Marí, qui inquirirà al cap del Consell respecte a com han millorat la qualitat de vida dels valencians els seus primers pressupostos.
  • Antonio Montiel, s'interessarà per quines mesures concretes ha plantejat Puig al president del Govern.
Puig en su escaño en las Corts
Puig en su escaño en las Corts
FLICKR/CORTS
Puig en su escaño en las Corts

Els grups parlamentaris preguntaran dijous que ve al president de la Generalitat, Ximo Puig, a la sessió de control del ple de les Corts Valencianes pels pressupostos, el frau fiscal i el Govern de Rajoy.

En concret, la síndica del PP, Isabel Bonig, interpel·larà a Ximo Puig sobre com pensa complir els pressupostos de la Generalitat per al pròxim exercici, que actualment s'estan tramitant en les Corts.

Per la seua banda, el portaveu de Compromís, Fran Ferri, preguntarà al 'president' de la Generalitat quines mesures ha impulsat el Consell per a lluitar contra el frau fiscal.

A continuació, serà el torn del síndic de Ciutadans, Alexis Marí, qui inquirirà al cap del Consell respecte a com han millorat la qualitat de vida dels valencians els seus primers pressupostos.

Finalment, el representant de Podem, Antonio Montiel, s'interessarà per quines mesures concretes ha plantejat Puig al president del Govern, Mariano Rajoy, "més enllà de la carta que sabem que li ha enviat, per a prioritzar els interessos de la nostra Comunitat a l'agenda del nou Executiu".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento