Comunitat Valenciana

Internats els dos menors que van torturar animals en Molina de Segura (Múrcia) i un tercer en llibertat vigilada

  • La titular del Jutjat de Menors número 2 de Múrcia va acordar divendres passat l'internament cautelar semiobert dels dos menors implicats en tortures d'animals, els vídeos de les quals es van difondre en les xarxes socials.
Imagen de los animales agredidos
Imagen de los animales agredidos
POLICÍA NACIONAL
Imagen de los animales agredidos

Respecte al tercer menor, del total de cinc detinguts, es va adoptar la mesura cautelar de llibertat vigilada. Estan acusats de suposats delictes de maltractament animal agreujat, danys i robatori amb força.

Agents de la Policia Nacional van detindre cinc menors que torturaven animals i que, després de gravar-ho en vídeo, ho difonien en xarxes socials i grups de Whatsapp. Els joves torturaven porcs i cabres i tenien pensat agredir una persona la nit d'Halloween, cobrint-se la cara amb màscares com les utilitzades en la pel·lícula 'Scream', per a després difondre-ho en xarxes socials.

Les investigacions es van iniciar a principis del mes d'octubre, després de tindre coneixement que en xarxes socials circulaven uns vídeos de tortura i maltractament animal. Coincidint amb la denúncia d'un particular en la qual manifestava la sostracció en una finca particular de cinc cabres i el qual havia estat alertat pels seus veïns que havia un vídeo de maltractament animal circulant per Whatsapp, on algunes de les seues cabres podien ser l'objecte de dita gravació.

Després de la visualització de diversos dels vídeos que circulaven per la plataforma de missatgeria, els policies van observar com diversos joves s'introduïen en diverses finques, amb animals a Molina de Segura (Múrcia) per a torturar-los i maltractar-los, sent en ocasions les cabres i porcs mutilats fins a la mort i, altres vegades, deixar-los agonitzant.

En els vídeos es pot observar com una vegada dins de les granges particulars es repartien les tasques, gravant un d'ells, mentre els altres agredien als animals que allà es trobaven, segons han informat fonts de la Policia Nacional en un comunicat.

PLANEJAVEN UN ATAC ANÒNIM PER A LA NIT D'HALLOWEEN

Este grup de joves planificava les seues accions a través d'un grup de WhasApp, el qual havien creat per a tramar tot esta acció criminal; sent el seu últim projecte per a la nit de 'Halloween', on després d'ocultar les seues cares amb unes màscares tipus 'scream', pretenien donar una pallissa a una persona elegida a l'atzar.

L'operatiu ha culminat amb la detenció dels cinc joves i la identificació de dos menors inimputables. La investigació continua oberta en espera de practicar més detencions. A tots ells se'ls imputa diversos delictes de maltractament animal, robatori amb força i danys.

L'operatiu ha estat portat a terme per agents de la Comissaria de Policia Nacional de Molina de Segura de la Prefectura Superior de Policia de la Regió de Múrcia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento