Consum comença la venda de productes per Internet a València a través del seu nou web

  • El servici, que porta desenvolupant-se dos anys, recull més de 9.000 referències entre les quals es troben els productes frescos al tall i en safata.
  • De moment només està disponible a la capital de la comunitat encara que està previst anar ampliant les zones de lliurament els pròxims mesos.
  • Per a celebrar el llançament del servici, l''enviament de les comandes realitzades per Internet serà gratuït fins al 31 de desembre de 2016.
Consum abre tienda on line
Consum abre tienda on line
CONSUM

Consum disposa des de hui d'un nou servici de supermercat en línia, www.tienda.consum.es. La plataforma, que porta desenvolupant-se des de fa dos anys, ofereix les mateixes ofertes i avantatges que l'usuari pot trobar a la botiga física i compta, a més, "amb la comoditat d'accedir a tots els descomptes i xec-creix acumulats per al compte de cada soci-client, a través del programa de fidelitat Món Consum, que està totalment vinculat", destaca la cooperativa en un comunicat.

La botiga en línia de Consum ofereix al voltant de 9.000 referències entre les quals es troben els productes frescos al tall i en safata, "amb la mateixa qualitat i frescor de sempre, així com una gran varietat de marques", insisteixen des de l'entitat. A més, té un servici a domicili que permet planificar tant el dia com l'hora de lliurament de la compra còmodament, elegint en franges d'una hora, per a adaptar-se a les necessitats de cada client. El servici a domicili serà gratuït fins al 31 de desembre de 2016.

La nova botiga en línia, que s'adapta a qualsevol dispositiu (pc, mòbil i tablet), permet fer recerques per categoria (frescos, alimentació, begudes, nadó, mascotes, etc.) o per nom de producte, així com fer una selecció més exhaustiva a través del filtre per marca o la possibilitat d'ordenar els resultats per preu, rellevància i, fins i tot, per ofertes, perquè aquestes es mostren en primera posició. D'altra banda, permet la possibilitat de guardar llistes de productes per a facilitar les compres futures.

El servici està disponible, de moment, per a la ciutat de València, tot i que està previst anar ampliant les zones de lliurament durant els pròxims mesos.

Nou web

La cooperativa ha renovat també el seu web corporatiu www.consum.es. L'objectiu és brindar als clients "un portal molt clar i intuïtiu que mostra d'un cop d'ull tota la informació".

A més de l'accés al supermercat en línia, el nou portal té un cercador de botigues geolocalitzades, que ofereix informació sobre la ubicació, com arribar, telèfons, horaris, obertures en festius i, fins i tot, el fullet d'ofertes mensual corresponent a cada centre.

A través de la pàgina principal, també es té accés a Món Consum, el portal del soci-client, a la revista 'Entrenosotros', així com a altres webs de la Cooperativa com El Planificador setmanal de menús i receptes, el portal educatiu Team Consum, el web que recull la informació sobre la responsabilitat social corporativa de Consum, i una altra informació rellevant relacionada amb els treballadors, les franquícies Xàrter, així com la història, la missió, visió i valors i l'àrea de premsa, entre d'altres.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento