Comunitat Valenciana

PayaSOSpital invita als col·legis a col·laborar per a captar fons amb el seu calendari solidari 2017

  • PayaSOSpital ha iniciat la seua campanya del Calendari Solidari 2017 invitant els col·legis de la Comunitat Valenciana a participar activament, a través de les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (Ampas) o del Consell Escolar, en la captació de donatius amb este producte solidari, segons ha informat l'entitat en un comunicat.
PayaSOSpital
PayaSOSpital
JUANJOSETODOLI@GMAIL.COM
PayaSOSpital

Esta ONG edita any rere any este almanac amb l'objectiu de recaptar part dels fons necessaris per a donar continuïtat a les visites setmanals que realitzen els seus artistes als xiquets ingressats en sis hospitals de València, Alacant i Castelló.

Els organitzadors de la campanya dirigida als col·legis han indicat que "en agraïment a l'esforç i solidaritat dels alumnes, famílies i professors que participen" en ella una parella dels pallassos de PayaSOSpital visitarà el centre escolar i entrarà en cada classe per a fer una divertida actuació.

Alhora, han apuntat que el col·legi que sol·licite major nombre de calendaris i aconseguisca distribuir-los, rebrà un premi especial, en concret, un nas de pallasso per a cada alumne i cada professor al costat d'un diploma de col·laboració.

Els centres interessats a participar hauran de posar-se en contacte amb PayaSOSpital a través del correu electrònic info@payasospital.org. La col·laboració mínima per a aconseguir que els pallassos visiten el col·legi, serà la distribució de 200 calendaris de sobretaula a canvi d'un donatiu de 3 euros cadascun.

Este almanac està il·lustrat amb fotografies dels diferents pallassos que formen part de l'elenc de PayaSOSpital. En el mes de febrer, per exemple, apareixen la Supervisora Remedios i el Doctor Ambulancio, i el setembre, la Doctora Pili Dora Comprimida i el Professor Microscopi.

Les imatges dels artistes de PayaSOSpital han estat realitzades per fotògrafs professionals que, de manera altruista, participen en este projecte solidari: Jordi Pla, Fátima Arroyo, Manuel Peris i Sergio Moreno.

Esta iniciativa també ha comptat amb la col·laboració d'empreses valencianes solidàries que, amb les seues aportacions o servicis, ho han fet possible, en concret, Industrias Alegre, Saggas, El Corte Inglés, Cartonajes La Plana, Aplikados i Gráficas Naranjo.

El Calendari Solidari 2017 de PayaSOSpital també podrà adquirir-se, a partir del 28 d'octubre, en les botigues El Corte Inglés de València, Alacant i Castelló, i als hospitals on intervenen els artistes. Alhora, es podrà aconseguir o donar suport a la seua distribució a la seu de València, a través del telèfon 96 392 61 46 o del correu electrònic info@payasospital.org.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento