PayaSOSpital invita als col·legis a col·laborar per a captar fons amb el seu calendari solidari 2017

PayaSOSpital invita als col·legis a col·laborar per a captar fons amb el seu calendari solidari 2017

PayaSOSpital invita als col·legis a col·laborar per a captar fons amb el seu calendari solidari 2017
PayaSOSpital invita als col·legis a col·laborar per a captar fons amb el seu calendari solidari 2017 (JUANJOSETODOLI@GMAIL.COM)
Ampliar
  • PayaSOSpital ha iniciat la seua campanya del Calendari Solidari 2017 invitant els col·legis de la Comunitat Valenciana a participar activament, a través de les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (Ampas) o del Consell Escolar, en la captació de donatius amb este producte solidari, segons ha informat l'entitat en un comunicat.

Esta ONG edita any rere any este almanac amb l'objectiu de recaptar part dels fons necessaris per a donar continuïtat a les visites setmanals que realitzen els seus artistes als xiquets ingressats en sis hospitals de València, Alacant i Castelló.

Els organitzadors de la campanya dirigida als col·legis han indicat que "en agraïment a l'esforç i solidaritat dels alumnes, famílies i professors que participen" en ella una parella dels pallassos de PayaSOSpital visitarà el centre escolar i entrarà en cada classe per a fer una divertida actuació.

Alhora, han apuntat que el col·legi que sol·licite major nombre de calendaris i aconseguisca distribuir-los, rebrà un premi especial, en concret, un nas de pallasso per a cada alumne i cada professor al costat d'un diploma de col·laboració.

Els centres interessats a participar hauran de posar-se en contacte amb PayaSOSpital a través del correu electrònic info@payasospital.org. La col·laboració mínima per a aconseguir que els pallassos visiten el col·legi, serà la distribució de 200 calendaris de sobretaula a canvi d'un donatiu de 3 euros cadascun.

Este almanac està il·lustrat amb fotografies dels diferents pallassos que formen part de l'elenc de PayaSOSpital. En el mes de febrer, per exemple, apareixen la Supervisora Remedios i el Doctor Ambulancio, i el setembre, la Doctora Pili Dora Comprimida i el Professor Microscopi.

Les imatges dels artistes de PayaSOSpital han estat realitzades per fotògrafs professionals que, de manera altruista, participen en este projecte solidari: Jordi Pla, Fátima Arroyo, Manuel Peris i Sergio Moreno.

Esta iniciativa també ha comptat amb la col·laboració d'empreses valencianes solidàries que, amb les seues aportacions o servicis, ho han fet possible, en concret, Industrias Alegre, Saggas, El Corte Inglés, Cartonajes La Plana, Aplikados i Gráficas Naranjo.

El Calendari Solidari 2017 de PayaSOSpital també podrà adquirir-se, a partir del 28 d'octubre, en les botigues El Corte Inglés de València, Alacant i Castelló, i als hospitals on intervenen els artistes. Alhora, es podrà aconseguir o donar suport a la seua distribució a la seu de València, a través del telèfon 96 392 61 46 o del correu electrònic info@payasospital.org.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/2866062/0/payasospital-invita-als-col-legis-col-laborar-per-captar-fons-amb-seu-calendari-solidari-2017/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios