Alonso (Ford) assegura que la companyia estarà a Almussafes "almenys altres 40 anys més"
Alonso (Ford) assegura que la companyia estarà a Almussafes "almenys altres 40 anys més" EUROPA PRESS

El president i conseller delegat de Ford Espanya, Jesús Alonso, ha assegurat aquest dimarts que la companyia pensa estar a Almussafes (València) "almenys altres 40 anys més". "Estem molt orgullosos de la nostra col·laboració amb València i del que aportem a la regió que es bolca amb nosaltres", ha destacat.

Així ho ha indicat Alonso als mitjans de comunicació abans de començar l'acte de celebració del 40 aniversari de Ford Espanya, que ha estat presidit pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

El president de Ford ha destacat la trajectòria de la companyia a Espanya i s'ha mostrat "molt orgullós" de la seua estada a Almussafes (València) i del que aporta econòmicament a la Comunitat Valenciana. Per aquesta raó, ha assegurat: "Pensem estar ací almenys 40 anys més".

D'altra banda i preguntat per les aturades que la factoria ha programat per als dies 21, 27 i 28 d'octubre, tant a la planta de vehicles com en la de motors per a ajustar la seua producció, ha puntualitzat que aquesta situació és "normal" dins del sector automobilístic.

"El mercat de l'automoció sempre té pujades i baixades i pot haver dies on estiguem parlant de contractar 50 persones i altres dies de deixar que 50 persones no treballen. És una cosa normal dins del sector", ha remarcat.

"Paradigma de la industrialització"

Durant l'acte, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat la importància que tenen la factoria a la Comunitat valenciana i ha celebrat els 40 anys de Ford a Almussafes perquè han suposat "creixement i benestar" i la companyia és "un vector fonamental" per a la regió valenciana, tot i la crisi.

Així, ha considerat que la multinacional representa "el paradigma de la reindustrialització" de la Comunitat i "un factor d'èxit" que demostra que "es pot invertir a la regió".

Alhora, ha destacat la generació de feina que ha aconseguit Ford durant els anys de crisi econòmica, no només de llocs directes de treball, sinó també de proveïdors el que ha generat "un atracció important".

Consulta aquí más noticias de València.