A primera hora del matí, el trànsit per a entrar i eixir de la ciutat ha arribat a provocar embussos de més de 40 quilòmetres com a conseqüència de la pluja que ha caigut. Així, en la N-220, a Manises, s'han registrat 2 quilòmetres de cua, mentre que en la CV-30, a l'altura de Paterna, les retencions han estat d'1,5 quilòmetres; a Quart de Poblet de fins a 5 quilòmetres i a Xirivella, sentit port, de fins a 2 quilòmetres.

Alhora, en l'A-7, a l'altura de Riba-roja de Túria, les retencions superaven els 5 quilòmetres com a conseqüència d'un accident de trànsit, mentre que en la CV-36, entrada a València, l'embotellament arribava als 6 quilòmetres.

A la Pista de Cadira (V-31) s'han registrat set quilòmetre i a la Pista d'Ademús (CV-35) els 9 quilòmetres, dels quals encara es mantenen retencions de fins a sis quilòmetres, segons Trànsit.

CIUTAT DE VALÈNCIA

Alhora, a les 8.30 hores del matí s'han produït embussos a l'interior de la ciutat amb retencions a l'avinguda del Cid amb Tres Forques, així com en la Gran Via Germanies amb Marqués del Túria, segons ha indicat Trànsit de l'Ajuntament de València en el seu compte de Twitter.

També han hagut embussos a l'avinguda Ausiàs March de València i en els accessos d'esta via, així com en Pío Baroja i Manuel de Falla amb el 9 d'Octubre. També ha estat congestionat el trànsit en la Gran Via Ferran el Catòlic amb l'Avinguda Germanies i la zona de les Corts Valencianes, segons ha indicat Trànsit de l'Ajuntament.

Consulta aquí más noticias de València.