Comunitat Valenciana

Correa diu que traslladà l'activitat empresarial a València després de la designació de Rajoy al front del PP

  • El capitost de la 'Gürtel', Francisco Correa, ha manifestat este dijous durant la seua declaració en el juí pel 'cas Gürtel' que la relació de les seues empreses amb el PP va concloure entre 2004 i 2005 tenint en compte que el seu exsoci i exsecretari d'Organització del partit a Galícia, Pedro Crespo, no tenia bona relació amb Mariano Rajoy. "No hi havia química", ha postil·lat.

Correa, a l'hora d'explicar com va cessar l'activitat de les seues empreses amb el PP nacional, ha assenyalat a preguntes de la fiscal Concepción Sabadell que ell, "sincerament", treballava "amb tot l'equip de José María Aznar". Per esta raó, quan Mariano Rajoy va ser designat president del partit, i com Crespo no tenia bona relació amb ell, l'activitat de les seues empreses es va traslladar a València "amb Paco Camps".

En l'esmentat moment, segons ha explicat, se li va dir en "un estil que no va ser molt correcte" i que a Correa no li "va agradar" que la seua etapa amb el PP, "havia acabat" perquè havia entrat un nou president.

Per esta raó, van començar a treballar amb altres empreses en Pozuelo de Alarcón (Madrid), amb la també acusada Isabel Jordán, on ha puntualitzat que els anava "molt bé", i que després van començar a actuar a València.

Anticorrupció demana per a Correa 125 anys i un mes pels delictes d'associació il·lícita, frau continuat a les Administracions Públiques, suborn actiu continuat, falsedat continuada, malversació de cabals públics continuat, falsedat en document mercantil, estafa, prevaricació, delicte contra la Hisenda Pública, blanqueig de capitals, tràfic d'influències i continuat de frau i exaccions legals a les Administracions Públiques.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento