Comunitat Valenciana

La Policia rescata una dona que portava tres dies immòbil a la seua casa després de patir un accident

  • Agents de la Policia Nacional de Benidorm (Alacant) han salvat "in extremis" la vida a una anciana de 76 anys que es va copejar en una caiguda i portava immòbil tres dies a la seua casa.

Segons ha informat la Comissaria local, la Policia va rebre una telefonada que alertava que a l'interior d'un habitatge podria trobar-se una dona d'avançada edat en estat cadàver, ja que la mateixa portava dies sense ser vista i de l'interior es desprenia un pudor intensa.

Després de les primeres comprovacions els policies van determinar l'existència d'un risc per a la vida de la dona així com la possibilitat que es trobara ja en "éxitus", motiu pel qual es va sol·licitar la presència de bombers per a l'obertura de la porta.

Els agents van entrar en el domicili i van observar el cos de l'anciana estès a terra. La dona presentava "livideses i ferides sagnants" i no responia a estímuls. Per la qual cosa aparentment tot feia indicar que no es trobava amb vida.

Tot i això, van comprovar que presentava un pols "molt feble i lent" pel que van sol·licitar la presència dels servicis mèdics amb caràcter urgent.

Després del descart d'objectes que pogueren obstruir les vies respiratòries i l'aplicació dels primers auxilis, els agents van aconseguir que la dona recobrara els signes vitals així com la parla i reaccionara davant de la presència policial.

Els servicis mèdics van determinar que podria haver patit una caiguda tres dies abans, fruit de la qual no va poder recobrar-se per demanar ajuda el que va propiciar les livideses en els seus membres i la deshidratació.

La dona va ser traslladada a l'hospital de la Marina Baixa per a determinar l'abast de les lesions i es troba amb vida.

La intervenció va ser portada a terme per agents pertanyents a la Brigada de Seguretat Ciutadana de la Policia Nacional de Benidorm.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento