Comunitat Valenciana

El VII Festival Publicitari La Lluna arriba amb 32 categories i més de 80 gats amb "fam de publicitat"

  • La gala de lliurament dels guardons se celebrarà el pròxim dimecres 30 de novembre al Palau de les Arts de València.
  • L'Associació de Comunicació Publicitària de la Comunitat Valenciana (ComunitAD) és l'encarregada d'organitzar els premis.
  • El termini per a la inscripció de candidatures amb preus reduïts conclourà el 14 d'octubre i el de la fase dos el 21 de novembre.
VII Festival La Lluna
VII Festival La Lluna
VII Festival La Lluna
VII Festival La Lluna

El VII Festival Publicitari La Lluna, organitzat per l'Associació d'Empresaris de Comunicació Publicitària de la Comunitat Valenciana (ComunitAD) i que es celebrarà el 30 de novembre al Palau de les Arts de València, aposta per l'augment i revisió de categories, fins a un total de 32, i més de 80 gats amb "fam de publicitat".

Segons ha informat l'organització en un comunicat, cadascuna serà premiada amb or, plata i bronze, i es manté el reconeixement a les marques i anunciants, ja que són part fonamental de la publicitat.

En total hi haurà 32 categories i 86 gats que premiaran les millors campanyes publicitàries. El festival atorgarà 13 premis de Categories Creatives per a TV i Cinema, Premsa i Revistes, Ràdio, Gràfica Exterior, Branded Content, Esdeveniments, Street Màrqueting, Vídeo, Suports Digitals, Social Mitjana, Webs i Apps, Màrqueting Promocional i Directe, Campanya Integral i Relacions Públiques.

A més, s'atorgaran 9 premis de Producció Tècnica: Producció Audiovisual, Animació, Il·lustració, Fotografia, Disseny Editorial, Copy, Identitat Corporativa, Packaging i Direcció d'Art. En la categoria de Mitjans es donaran 4: Ús de Mitjans Audiovisuals, Ús de Mitjans Gràfics, Ús de Mitjà Exterior i Ús de Mitjans Digitals.

Finalment, es lliuraran 5 premis per a Categories Especials: Gran Premi, Agència del Festival, Anunciant del Festival, Millor Agència de Mitjans i Joves Talents.

El termini d'inscripció de les candidatures amb preus reduïts és fins al 14 d'octubre i la fase 2 acaba el 21 de novembre i permet lliurar el desenvolupament dels casos de les peces inscrites en qualsevol de les dues fases.

A més, per segona edició consecutiva, La Lluna tindrà el Premi Eficàcia Publicitària, en col·laboració amb l'AEA (Associació Espanyola d'Anunciants). Un premi que també té la seua edició nacional i que premiarà l'eficàcia de la comunicació comercial, d'acord amb els objectius establits per a la mateixa, independentment del sector.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento