Comunitat Valenciana

Oltra diu que la Comunitat Valenciana "necessita un Govern diferent del de Rajoy" perquè "porta 5 anys a l'immobilisme"

  • La vicepresident de la Generalitat i coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha insistit este dijous que la Comunitat Valenciana "necessita un Govern diferent del de Mariano Rajoy" que, segons la seua opinió, "porta cinc anys, quatre, més un de pròrroga, en un immobilisme total".
Mónica Oltra atendiendo a los medios de comunicación
Mónica Oltra atendiendo a los medios de comunicación
EUROPA PRESS
Mónica Oltra atendiendo a los medios de comunicación

Oltra s'ha expressat en estos termes en declaracions als mitjans de comunicació després de rebre a una delegació d'esportistes olímpics i paralímpics valencians que ha participat en els Jocs de Riu, en ser preguntada per si de cas seguix sent optimista respecte que és possible un Govern diferent del de Mariano Rajoy.

La també consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha respost que és "optimista", però "òbviament dins d'un marc de probabilitats". En qualsevol cas, ha posat èmfasi que "sí crec que necessitem un Govern diferent del de Rajoy".

"Possible sempre és un Govern d'Espanya que estiga aliat amb les polítiques de canvi, amb les polítiques que posen al centre a les persones, que revertixen les retallades perquè la gent que s'ha quedat al camí durant esta crisi no estiga en la situació en la qual està, que intente abordar la qüestió territorial en este país i que no estiga a l'immobilisme, ni en la confrontació", ha manifestat.

Sobre esta qüestió, Mónica Oltra ha ressaltat que "necessitem un govern que tinga estes característiques i, per descomptat, el Govern Rajoy no les té".

Alhora, ha assenyalat que el Consell ahir va evidenciar a Madrid que "necessitem un sistema de finançament nou", i ha afegit que existix l'"oportunitat" que "el problema valencià es convertisca en una solució".

Tot i això, considera que amb un Govern presidit per Rajoy "ho veig complicat perquè porta cinc anys, quatre més un de prorroga, en un immobilisme total en el que es referix, per exemple, a temes com el finançament".

SITUACIÓ DEL PSOE

Preguntada per la situació en el PSOE i per una possible abstenció dels socialistes a Mariano Rajoy, ha respost que "ho haurà de decidir el Partit Socialista". "No m'agrada quan d'altres partits se'ns diu a Compromís el que hem de fer, per tant tampoc m'agrada fer-ho als altres", ha ressaltat.

Oltra ha destacat que el Partit Socialista "ha de prendre les seues decisions, ha de buscar els seus camins i jo ho veig des de la distància i el respecte". Segons la seua opinió, "opinar sobre processos interns de qualsevol altre partit em sembla que és opinar per damunt de les meues possibilitats".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento