Comunitat Valenciana

La Ciutat de les Arts i els Ciències i l'Agència Espacial col·laboren en la tercera edició de 'Passaport a l'espai'

  • La Ciutat de les Arts i els Ciències, en col·laboració amb l'Agència Espacial Europea (ESA), presenta per tercer any consecutiu la iniciativa 'Passaport a l'espai', títol baix el qual s'emmarca l'oferta de continguts relacionats amb l'astronomia. Els visitants que vullguen participar en esta proposta podran sol·licitar prompte el seu 'Passaport a l'espai' en les taquilles del Museu o de l'Hemisfèric, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.
L'Hemisfèric de la Ciudad de las Artes y las Ciencias
L'Hemisfèric de la Ciudad de las Artes y las Ciencias
GVA
L'Hemisfèric de la Ciudad de las Artes y las Ciencias

A l'Hemisfèric, les activitats que s'inclouen són projeccions relacionades amb l'astronomia com 'Univers ocult' i el planetari en directe 'Les Nocturnes d'hivern' mentre que al Museu dels Ciències els continguts són 'Simulador espacial' i l''Aula Cadet de l'Espai', així com les visites guiades a les exposicions 'Gravetat Zero' i els tallers de 'Pequeastronomia'.

També destaquen els tallers sobre astronomia 'Do it yourself!, que es realitzaran durant determinats caps de setmana. A més d'estos continguts s'inclou 'Astronomia en la Ciutat de les Arts i els Ciències', el cicle de conferències impartides per experts i observacions amb telescopis al jardí d'Astronomia.

Cada vegada que el visitant participe en alguna de les activitats assenyalades, se li encunyarà en la casella corresponent. Fins al 21 de maig de 2017, podran omplir el seu passaport per a aconseguir almenys de 4 encunys en el cas de menors de 8 anys i sis encunys per a xiquets de 8 anys o majors. Després de lliurar el seu passaport amb les proves correponents validades, podran participar en un sorteig de visites guiades al Consorci Valencià de l'Espai i a l'Observatori Astronòmic d'ares dels Olms.

Amb esta iniciativa, la Ciutat de les Arts i els Ciències se suma a la celebració des d'este dimarts de la Setmana Mundial de l'Espai, del 4 al 10 d'octubre, declarada per les Nacions Unides per a destacar la contribució de la ciència i la tecnologia espacials a la millora de la condició humana.

Del 4 al 10 d'octubre tenen lloc esdeveniments i programes educatius relacionats amb l'espai. Les dates commemoren dues fites clau: el llançament el 4 d'octubre de 1957 del Sputnik I, el primer satèl·lit terrestre fet per l'home, i l'entrada en vigor del Tractat de l'Espai Exterior el 10 d'octubre de 1967.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento