Comunitat Valenciana

Marí (C's) creu que la crisi del PSOE pot fer que "els fonaments del Govern del Titànic es trontollen"

  • 3 (EUROPA PRESS)

El portaveu de Ciutadans (C's) en les Corts, Alexis Marí, ha advertit este dilluns que la crisi del PSOE pot fer que "els fonaments del Govern del Titànic es puguen trontollar", perquè "la situació està bastant convulsa".

Alexis Marí, en declaracions als mitjans de comunicació als passadissos de les Corts, ha expressat la seua "preocupació" perquè "veiem que el tripartit, els fonaments del Govern del Titànic, sembla que es poden trontollar".

Considera que Podem "té una situació delicada", ja que "va a tindre pressions per a saber si seguix sustentant al Consell", i ha dit que esta situació "òbviament és preocupant perquè el que no dóna és estabilitat que és el que necessita esta Comunitat". "No sabem el que passarà, però l'ambient que tenim ara és pestilent", ha manifestat.

Segons la seua opinió, "s'està donant un senyal dolent novament a la ciutadania, dins de l'afartament que ja existix cap a la classe política", de manera que "donar una sensació d'inestabilitat total" en la Generalitat "no acompanya en absolut".

"Este mercadeig i este 'merequetengue' que ha embolicat el Partit Socialista ara per lluites de poder internes està donant novament una imatge dolenta de la ciutadania en general", ha insistit el síndic de C's.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento