Comunitat Valenciana

El PP expulsa les dues edils de Sant Antoni signants de la moció de censura amb Guanyem-Compromís

  • El Partit Popular de la província de València ha expulsat les dues edils de la població de Sant Antoni de Benaixeve que han signat la moció de censura amb Plataforma-Guanyem-Compromís en contra de l'alcalde de l'Agrupació Independent de Sant Antoni de Benaixeve (Aisab), Enrique Santafosta.

Segons ha informat este dijous el PP provincial en un comunicat, el PP ha expulsat les edils Encarnación Regalado i María José Rico, que "ja no formen part del Partit Popular" com a "conseqüència del seu interés a seguir endavant amb la moció de censura presentada contra l'alcalde del municipi, contravenint així una ordre expressa del PPVAL, que no compartix la decisió".

El PP provincial ha reiterat el seu posicionament en contra de la moció de censura i s'ha "desvinculat" de les accions que han emprès les regidores, que reitera que, ara mateix, "ja han estat donades de baixa de militància del Partit Popular".

El ple municipal de Sant Antoni de Benaixeve està compost des de les eleccions de maig de 2015 per quatre regidors d'Aisab, cinc de Plataforma-Guanyem SAB-Compromís, tres del PP i una del PSOE. Fins ara l'agrupació independent ha governat en minoria gràcies a l'abstenció els populars.

Dilluns de la setmana passada dues de les regidores del PP -ara expulsades- van rubricar la moció de censura plantejada per Plataforma-Guanyem SAB-Compromís, que serà debatuda i votada al ple d'este divendres. El candidat a alcalde serà Ramón Orozco.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento