Comunitat Valenciana

Una associació forma a València capellans i laics per a ajudar i acompanyar dones amb embarassos no desitjats

  • L'Associació 'Spei Mater', d'ajuda dones en situacions d'embarassos no desitjats i amb "temptació" d'avortament, comença este divendres les jornades "Atenció i acompanyament a la dona en un embaràs imprevist", destinades a rectors i laics, segons ha informat l'Arquebisbat en un comunicat.

Estes jornades s'emmarquen en el projecte 'Àngel' de l'associació que atén dones amb un embaràs problemàtic per qualsevol motiu, tant econòmic com de malaltia.

En connexió amb altres institucions de l'Església, l'associació oferix atenció integral a les dones a les quals acompanya també des de la fe durant la gestació, segons l'associació.

"Les jornades, que se celebraran a la Casa Bressol Santa Isabel, estan destinades tant a capellans com laics que vullguen integrar-se a l'equip del projecte Àngel de la diòcesi, així com a professionals que necessiten formació en este àmbit o capellans que es troben persones en esta situació", ha explicat.

En les jornades, entre d'altres continguts, es presentaran les tres figures d'este projecte que són 'l'àngel', el 'rescatador', i el 'facilitador'. L''àngel' és qui acompanya i ajuda la dona en la seua integració en la vida eclesial; el 'rescatador' és qui realitza la intervenció inicial en el moment de crisi per a evitar l'avortament i el 'facilitador' és la persona que gestiona els recursos.

Alhora, en les jornades, que es realitzaran divendres i dissabte, 23 i 24 de setembre, participarà la presidenta de Spei Mater, María José Mansilla, que ja va estar a València a la presentació de la iniciativa el mes de febrer passat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento