Comunitat Valenciana

L'home al qual un veí va cremar amb líquid inflamable continua en La Fe amb pronòstic reservat

  • L'home que va resultar ferit este dijous després que un veí suposadament el cremara amb líquid inflamable després d'una discussió en Algímia d'Almonesir (Castelló) continua ingressat en la Unitat de Cremats de l'Hospital La Fe de València amb pronòstic reservat, segons han informat fonts del centre hospitalari.
DETENCIÓN POR UN INTENTO DE HOMICIDIO
DETENCIÓN POR UN INTENTO DE HOMICIDIO
GUARDIA CIVIL
DETENCIÓN POR UN INTENTO DE HOMICIDIO

El presumpte agressor, que va ser detingut després de produir-se els fets, ha passat ja a disposició judicial, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil.

L'actuació de la Guàrdia Civil va començar cap a les 11.00 hores d'este dijous, quan es va rebre un missatge del 112 en què s'indicava que a Algímia d'Almonesir s'havia produït una discussió entre dos veïns, en què un d'ells va resultar cremat després de ser ruixat amb un líquid inflamable.

El ferit va ser traslladat en helicòpter medicalitzat fins a la unitat de cremats de l'Hospital La Fe de València.

Immediatament s'hi van desplaçar dels fets diverses patrulles que van iniciar una recerca per a localitzar el possible autor de l'agressió, el qual havia fugit per una zona abrupta i de difícil accés.

En suport de l'operatiu terrestres es va desplaçar al lloc un helicòpter del Servici Aeri de la Guàrdia Civil de la Zona de València per a intentar localitzar el suposat autor dels fets.

A les 13.15 hores l'helicòpter va aconseguir localitzar esta persona a la zona anomenada com 'La Nevera' d'Alcúdia de Veo, per la qual cosa efectius del dispositiu terrestre de recerca van procedir a la seua detenció. Es tracta d'un home de 39 anys i veí d'Algímia d'Almonacid, que va ser arrestat com a suposat autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento