Comunitat Valenciana

Baleària mantindrà tres connexions setmanals des de València a Algèria durant tardor-hivern

  • Baleària mantindrà tres connexions setmanals des de València a Algèria durant la temporada tardor-hivern, ha informat la companyia, que recalca la seua "aposta per a afermar la presència al nord d'Àfrica, oferint un servici regular i de qualitat" entre les dues destinacions.
Flota de la compañia naviera Balearia
Flota de la compañia naviera Balearia
VICENS GIMENEZ
Flota de la compañia naviera Balearia

Així, a partir d'octubre i durant tota la temporada de tardor i hivern, la naviliera oferirà tres servicis setmanals entre el port valencià i Mostaganem.

Durant els tres primers mesos d'esta línia -que ha començat el passat 14 de juny-, Baleària ha transportat més de 37.000 passatgers i 12.000 vehicles, complint els objectius que s'havia proposat.

Des de la capital del Túria, les eixides seran els dimarts, divendres i diumenges i des de Mostaganem els dilluns, dimecres i dissabtes. El ferri Dénia Ciutat Creativa prendrà el relleu al Nissos Chios a partir del pròxim 4 d'octubre.

El vaixell, que té capacitat per a 399 persones i 1.850 metres lineals de càrrega rodada, disposa d'acomodacions tant en butaca com en camarot i una àmplia varietat de servicis a bord perquè les travessies siguen més agradables, entre els quals destaquen sala de jocs infantil, diversos restaurants (amb productes halal certificats), cinema, botiga i servicis per a mascotes, entre d'altres.

El director general de Negoci, Víctor Terricabras, ha manifestat que "la línia amb Algèria presenta oportunitats interessants de creixement, tant en passatgers com en transport de mercaderies" i ha afegit que "la clau de l'èxit radica en l'excel·lència del servici que oferim, tant en comoditat i servicis a bord per al passatge, com en fiabilitat d'horaris i regularitat per a les mercaderies".

INTERNACIONALITZACIÓ

Baleària disposa d'altres tres connexions marítimes des de la Península amb el nord del continent africà, com els ports de Tànger, Ceuta-Melilla.

La nova ruta amb Algèria impulsa el procés d'internacionalització de la companyia, que és un dels seus eixos estratègics prioritaris. Actualment la companyia opera 18 línies en cinc països (Espanya, Marroc, Algèria, Bahames i Estats Units) i està estudiant nous projectes on exportar el seu model de negoci com Puerto Rico, República Dominicana o ampliar la seua presència a les Bahames. Entre els reptes de Baleària figura incrementar fins al 50% la facturació procedent dels tràfics internacionals, que actualment suposa prop del 20%.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento