Comunitat Valenciana

De Felipe diu que és l'"únic autor" de la seua obra i anirà a la justícia per les acusacions d'una exajudant

  • El pintor valencià Antonio de Felipe ha recalcat que ell és "l'únic autor" de les seues creacions, i alhora ha assenyalat que ha posat en mans dels seus advocats les declaracions d'una exajudant que s'atribuïx l'autoria d'algunes peces perquè inicien "les accions judicials pertinents per a defensar-se d'este fet tan greu".
El pintor Antonio de Felipe
El pintor Antonio de Felipe
WEB ANTONIO DE FELIPE
El pintor Antonio de Felipe

Així ho ha manifestat l'artista en un comunicat enviat als mitjans de comunicació este dimecres en relació amb les declaracions abocades per Fumiko Negishi "atribuint-se falsament l'autoria" de diverses de les obres signades per De Felipe. En este sentit, el pintor assevera: "Faig constar que jo sóc l'únic autor de les meues creacions, limitant-se la col·laboració professional en el meu taller de la senyora Negishi a aspectes merament tècnics i no creatius".

"D'igual forma, -continua- faig constar que a data de hui no m'ha estat notificada cap demanda interposada per part de la senyora Negishi davant de la jurisdicció civil en què reclame la seua suposada autoria sobre les meues obres, un fet que, insistisc, és rotundament fals".

En la mateixa línia, l'autor subratlla que "les acusacions de la senyora Negishi són injurioses i infundades", motiu pel qual ja ha posat este assumpte en mans dels seus advocats, els qui "iniciaran les accions judicials pertinents per a defensar-me d'este fet tan greu".

"En el moment oportú tornaré a restablir l'estupenda comunicació que sempre he mantingut amb tota la premsa espanyola. D'ella sol espere que siga cauta, que siga objectiva i que no done per veraces determinades declaracions que ja han estat publicades i que ja estan sent jutjades per l'opinió pública espanyola sense tindre en compte la meua versió dels esdeveniments", diu.

"EL MILLOR PER A MI ÉS QUEDARME EN EL MEU ESTUDI"

I afegix: "De moment, les circumstàncies m'obliguen a mantindre'm en silenci i a centrar-me a la feina. Em trobe immers en l'execució de la nova sèrie que protagonitzarà la meua pròxima exposició i, abans que res el que ha passat, crec que el millor per a mi és quedarme en el meu estudi".

Finalment, Antonio de Felipe expressa el seu agraïment a aquells mitjans de comunicació que s'han interessat per conèixer la seua versió i es compromet a parlar amb ells de tot el que ha passat pel quan li siga possible. També dóna les gràcies per les "constants mostres de suport i d'afecte" de tots els seguidors del seu treball com a pintor pop a través d'internet i de les xarxes socials. "Gràcies per confiar en mi i per seguir creient en la meua obra", conclou.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento