Comunitat Valenciana

El Consell aprova el calendari de festius de l'any 2017, que inclou dijous Sant

  • El ple del Consell ha aprovat els 12 dies festius corresponents a festes d'àmbit nacional i autonòmic per al calendari laboral de l'any 2017 a la Comunitat Valenciana, que inclouen dijous Sant.
Calendario con días festivos en 2017.
Calendario con días festivos en 2017.
EUROPA PRESS
Calendario con días festivos en 2017.

Els dies són: 6 de gener, Epifania del Senyor (divendres); 13 d'abril, Dijous Sant; 14 d'abril, Divendres Sant; 17 d'abril, Dilluns de Pasqua; 1 de maig, Dia del Treball (dilluns); 15 d'agost, Asumpció de la Mare de Déu (dimarts); 9 d'octubre, Dia de la Comunitat (dilluns); 12 d'octubre, Festa Nacional d'Espanya (dijous); 1 de novembre, Festa de Tots Sants (dimecres); 6 de desembre, Dia de la Constitució (dimecres); 8 de desembre, Dia de la Immaculada Concepció (divendres) i 25 de desembre, Nadal (dilluns).

El Consell ha ratificat la proposta feta per unanimitat en el Consell Tripartit per al Desenvolupament de les Relacions Laborals i la Negociació Col·lectiva en què estan representats UGT-PV, CCOO-PV i Cierval.

A aquests 12 dies festius d'àmbit nacional i autonòmic, caldrà sumar altres dos dies de festes locals que aprovaran els plens dels respectius ajuntaments. El total de festes laborals retribuïdes i no recuperables que s'aplicarà a l'àmbit de la Comunitat Valenciana serà de 14 dies, segons ha destacat la Generalitat.

Així, el calendari laboral intenta combinar "un respecte a la cultura i les tradicions dels municipis de la Comunitat amb l'activitat econòmica i laboral", ha afegit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento