Trobats i entrevistats a Major de sarrià

Enric Tormo Jubilat, 88

«Sarrià no té res a veure amb Barcelona».  «Vivia a Santa Caterina però fa 50 anys que estic al barri. Vam venir pel meu fill. Estudiava a l’escola italiana  i cada dia ens passàvem dues hores al tramvia! Aquí quan parlem del centre diem Barcelona. Sarrià no té res a veure amb Barcelona. Hi ha una convivència molt bona i una relació com de poble».

Nils Marruecos Lampista, 21

«De mi oficio me gusta todo... y está muy bien pagado».  «Los oficios se están perdiendo. Yo empecé por mi padre: es lampista y yo le ayudaba desde pequeño. ¡El oficio se lleva en la sangre! De mi trabajo me gusta todo y está muy bien pagado. Hay quien intenta arreglar algo de la casa sin tener  idea y luego vamos nosotros a salvarles la vida (risas)».

Jaume Seró Comercial, 46

«Volen limitar la velocitat, però el cotxe tira!».  «Necessito el cotxe per la meva feina. El trànsit i l’aparcament estan fatal. Visc a la Sagrera i allà, els que no tenim pàrquing, no tenim on aparcar.  Ara volen limitar la velocitat. No ho trobo malament, però el cotxe tira. Fan cotxes preparats per anar a 200 i t’obliguen a anar a 60... haurem d’anar en segona!».

Jorge Ibánez Artista visual, 37

«Nadie hace nada por cambiar las cosas».  «Soy de Bilbao y he venido a hacer un máster porque quiero ser comisario de arte. A nivel general, me preocupa cómo está todo, no entiendo nada. No cambian las cosas y nadie hace nada para que cambien. Lo malo sigue siendo malo y eso me preocupa».

Lourdes Potau Mestressa casa, 53

«Als d’aquí no els contracten perquè saben els seus drets».  «La gent jove no té feina i la patronal s’està portant fatal. Als d’aquí no els contracten perquè saben els seus drets. Els immigrants sí que ho accepten perquè venen a buscar-se la vida. És culpa del Govern que passi això».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento