‘Norma’, primera òpera a la platja

Canal 33 retransmetrà a una pantalla gegant de 30 m2, situada al sorral de Sant Sebastià, l’obra de Vicenzo Bellini que es representa aquesta nit al Liceu.
Norma es va estrenar a la Scala de Milà en 1831 (Gran Teatre del Liceu).
Norma es va estrenar a la Scala de Milà en 1831 (Gran Teatre del Liceu).
Norma es va estrenar a la Scala de Milà en 1831 (Gran Teatre del Liceu).
Barcelona farà avui història musical. La platja de Sant Sebastià acollirà la primera transmissió d’òpera a la vora del mar. Canal 33 retransmetrà a una pantalla gegant de 30 m2 i dues tones de pes Norma, de Vicenzo Bellini, que es representa aquesta nit al Liceu.La funció comença a les 22 h, una hora i mitja després que al teatre, perquè és imprescindible la foscor total per a apreciar les imatges.

El públic podrà veure l’obra des de la sorra, el mar o les 2.000 cadires que es poden reservar gratuïtament al Club Natació Atlètic Barceloneta, la Fundació Tot Raval, l’Agrupació de comerciants i industrials i l’Associació de Veïns de la Barceloneta.

Un triangle amorós

Aquesta òpera gira entorn a la guerra entre l’Imperi Romà i la Gàl·lia. Norma (Fiorenza Cedolins) és una sacerdotessa gal·la que intenta venjar-se del seu examant, el  procònsol romà Pollione (Vicenzo La Scola), que ara estima a Adalgisa (Sonia Ganassi).

L’obra, dirigida per Francisco Negrín, durarà dues hores i mitja, perquè l’entreacte serà de només 10 minuts. TMB habilitarà un servei d’autobusos llançadora des de la platja fins a la plaça de Catalunya.

* Platja de Sant Sebastià. Avui a les 22.00 hores. Entrada gratuïta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento