Viatge d’un home gris cap al no-res
Àlex Casanovas i Lali Barenys en un moment de l’obra Viatge a Califòrnia de Toni Cabré (Versus Teatre).
Un home gris, que viu a punt d’infart en un món de desamors, de mentides, d’immoralitat i de corrupció. Aquest és el personatge principal de Viatge a Califòrnia, que interpreta Àlex Casanovas.

Aquesta obra de Toni Cabré s’inclou en la Torna del Grec, la proposta de les sales alternatives, i es pot veure fins el proper 22 de juliol.

Les actrius Lali Barenys (La Senyora Klein) i Aida de la Cruz (Primera història d’Esther) acompanyaran a Casanova en aquest viatge a contra rellotge al no-res. Una tragicomèdia ambientada en el dia a dia de la gent corrent.

La història arrenca, segons Cabré, quan una família «normal» esclata en mil bocins a partir d’uns negocis poc clars i d’un accident de cotxe.

* Versus Teatre. C/ Castillejos, 179. De dimarts a dissabte, 21.30 h. Diumenge, 19.30 h. 16 euros.

Una opció alternativa

Aquest és el quart any que les sales Versus Teatre i el Tantarantana fan una programació alternativa al festival d’estiu Grec. A més de Viatge a Califòrnia, fins al 29 de juliol es pot veure al Tantarantana La mujer del perro cojo, obra d’Antonio Morcillo, dirigida per Roberto Romei. L’última proposta, que acull el Versus Teatre, és Tres-vint-i-set, escrit i dirigit per Carles Mallol. Estarà en cartell a partir del 24 de juliol fins al 5 d’agost. Aquesta sala també programa lectures dramatitzades.