Ven formatges de tot tipus, mantega al tall... però hi ha un producte que la diferencia de la resta de formatgeries: els productes gallecs. «Intento tenir allò que no tenen la resta de parades», comenta. Per això és molt usual trobar al seu aparador lacón o el cada cop més conegut botillo. Però puntualitza que aquest és gallec, i el que ha fet famós el periodista Luis del Olmo és de León..
Un dels avantatges d’estar a Horta és que té les tardes lliures, tot i que divendres a la tarda i dissabtes toca suar la cansalada. Però a la Mari Cruz no l’importa. Li agrada la relació que s’estableix amb els clients: «Et donen i dones consells i això als súpers no passa», reflexiona quan compara el mercat amb les grans superfícies.
I tot i que des de que va començar fins ara diu que al mercat ha baixat una mica la venda, no es pot queixar. Per a ella, el secret per mantenir les vendes es fidelitzar el client, fer reformes i, sobretot, parlar més del mercat.
Ingredients
Un botillo gallec w una col w 4 patates mitjanes w 2 xoriços w sal i oliw aigua w una malla
Elaboració
Bullir el botillo dues hores a foc lent en una cassola (s’aconsella coure el botillo dins una malla per evitar que s’obri) w Pelar les patates i afegir-les senceres a la cocció w Incorporar la col i els xoriços w Deixar coure tots els ingredients uns tres quarts d’hora més (aproximadament).
Comentarios
Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.
Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios