Arresten un grup d’operaris per estafar causant avaries de gas

Treballaven en una empresa autoritzada i cobraven grans sumes de diners a canvi de reparar les destrosses que provocaven.
Els Mossos d’Esquadra han detingut al Prat de Llobregat a quatre operaris d’una empresa autoritzada per fer les revisions de les instal·lacions del gas butà per haver estafat els seus clients.Els detinguts, que actuaven amb el vehicle i el vestuari de l’empresa, inutilitzaven ells mateixos els sistemes de conducció de gas i obligaven els usuaris a fer canvis i reparacions innecessàries.

A més, els demanaven poder cobrar al moment i en efectiu. En alguns casos, acompanyaven la persona al banc perquè treiés els diners.

A l’àrea de Barcelona

Va ser precisament, a la sortida d’una entitat bancària, quan els Mossos van detenir un dels operaris i posteriorment van arrestar la resta del grup.

Tots quatre, dos homes i dues dones de nacionalitat espanyola i veïns de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs, han quedat en llibertat a l’espera del judici.

La banda hauria actuat també a Barcelona, L’Hospitalet, Santa Coloma de Gramenet, Granollers, Pineda de Mar i Mataró.

Cal comprovar si toca la revisió

Davant la visita d’operaris d’una empresa de serveis que ens mostren els preceptius carnets i van vestits amb la roba de l’empresa, només podem saber si ens enganyen trucant a la companyia per saber si toca passar la revisió del gas o no. La detenció es va produir perquè un dels estafats va anar al banc i va demanar a la caixera que fes aquesta comprovació. En ser mentida es va avisar als Mossos d’Esquadra.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento