L’àrea verda s’ampliarà a carrers de Les Corts, Horta, Sant Martí i Sant Andreu

L’Ajuntament descarta un peatge per als cotxes.
L’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, va afirmar ahir que el consistori ha rebut peticions per ampliar l’àrea verda de pagament a carrers d’Horta, Sant Martí, Les Corts i Sant Andreu, que és el que es farà abans d’implantar un peatge per als vehicles que entren a Barcelona. Hereu, de fet, descarta aquesta mesura.La reunió de les associacions del Pacte per la Mobilitat, ahir, va posar en evidència que no totes les entitats estan a favor d’aquest peatge metropolità semblant al que ja funciona a Londres.

En la trobada, l’Ajuntament va assegurar que s’està estudiant la connexió del Trambaix i el Trambesòs, però que hi ha diferències pel fet de si el tramvia ha d’anar soterrat o no per la Diagonal fins a unir els dos extrems.

A Barcelona, l’ús del transport públic ha crescut un 7,3% en l’últim any i el del cotxe, un 8,3%. Tot i així, la bici i, sobretot, la moto, guanyen cada cop més usuaris.

Prolongació de les línies L1 i L9

La prolongació de les línies 1 i 9 del Metro continua endavant. Amb la licitació de la redacció de l’estudi informatiu del projecte, la Generalitat va donar ahir un pas més per tal que s’augmenti el recorregut de la Línia 1 en 3,4 Km i de la L9 en 1,3 Km. Pel que fa a la primera, es prolongarà des de Fondo fins al centre de Badalona, on, a més, es construirà un intercanviador amb la L2. Pel que fa al nou tram de la L9, partirà de la ZAL del Port i arribarà fins al Polígon Pratenc del Prat, creuant el riu Llobregat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento