Barcelona congela els preus de les escoles bressol i de música municipals per al curs que ve

  • Els preus públics es mantindran a les escoles municipals i el Conservatori.
  • Els infants de 0 a 3 anys seguiran pagant 174,8 euros al mese en deu mensualitats.
  • En el cas de les escoles de música, el preu públic dependrà del programa o especialitat.
Escola bressol.
Escola bressol.
ARXIU
Escola bressol.

L'Ajuntament de Barcelona ha aprovat aquest dimecres congelar els preus públics per al curs que ve de les escoles bressol, les escoles municipals i del Conservatori davant les dificultats econòmiques que pateixen moltes famílies.

Així, a les escoles bressol municipals de gestió directa, les famílies continuaran pagant 174,8 euros al mes en deu mensualitats (sense comptar àpats), a les escoles bressol de gestió indirecta, el preu públic d'escolarització i alimentació seguirà sent de 195,9 euros en deu mensualitats i mantindrà el servei de permanència als centres entre 17.00h i 19.00h.

A les escoles bressol municipals de gestió directa, en cas que desitgin accedir al servei complet voluntari d'alimentació (esmorzar, dinar i berenar) el preu públic serà, com aquest curs, de 125,9 euros més al mes. En total, el preu públic d'escolarització, amb alimentació inclosa, es mantindrà en 300,8 euros per 193 dies de servei.

D'altra banda, a les escoles municipals de música de Barcelona i al Conservatori Municipal de Música de Barcelona el preu públic també es mantindrà el proper curs igual que aquest curs i, en aquest sentit, sempre dependrà del tipus de programa, curs o especialitat musical on estigui matriculat l'alumne.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento