La veu del carrer

Trobats i entrevistats al carrer Ribes.
Petri. Jubilada, 74 años

«Queremos que pongan el Punt Verd en otra zona». «Han sacrificado los bancos para poner la pista de petanca y el Punt Verd. Antes había una zona verde. Hemos recogido firmas para que quiten el espacio de la petanca y pongan el Punt Verd en otra zona. Además, los taxistas y los abuelos se mean aquí y en verano hace un olor…».

Mª del Mar Dotú. Advocada, 39 anys

«Barcelona em sembla fantàstica, però només falta que cobrin per respirar». «Barcelona em sembla fantàstica. He viatjat bastant i com aquí enlloc: bon clima, gent respectuosa… Però té pegues, com totes: el transport és una vergonya. També ha augmentat el cost de la vida, l’últim que ens queda és que ens cobrin per respirar».

Ricardo Pascual. Jubilado, 83

«El barrio ha mejorado 10.000 veces». «Soy aragonés pero llevo toda mi vida aquí, desde que tenía 16 años.  El barrio ha mejorado 10.000 veces, es un placer pasear por aquí. Antes era transportista pero el camión y yo nos hicimos viejos. Además no lo podía aparcar (el camión). Ahora hay zonas de carga y descarga que antes no había».

Agnès Ferrando. Estudiant, 22 anys

«La música és important pel desenvolupament d’una persona». «Estic estudiant per ser mestre de piano. M’agradaria que es contemplés que la música és important pel desenvolupament d’una persona. A qualsevol país d’Europa la música es fa des de petits com una cosa important».

Fabio Passos. Estudiant, 25 anys

«Només les escoles públiques poden fer visats». «És la segona vegada que estic a Barcelona. Sóc brasiler però estudio ballet al Canadà. Aquí estudio català i flamenc. A Espanya només els centres públics poden oferir visats d’estudis  universitaris que et pemetin quedar-te i treballar».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento