Jornada 'Cap a un nou model de governança' a la Pompeu Fabra

  • El curs s'organitza el proper dia 9 d'octubre.
  • La sessió s'adreça a responsables públics.
  • Vol trencar la distància entre administració i persones.
Una clase de una de las universidades catalanas.
Una clase de una de las universidades catalanas.
ACN (Archivo)
Una clase de una de las universidades catalanas.

L'IDEC de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), al carrer Balmes número 132, organitza el proper 9 d'octubre la jornada Cap a un nou model de governança. La sessió està adreçada a responsables públics, regidors, gestors i tècnics municipals o membres d'entitats que tinguin interès o experiència en la temàtica de la jornada.

L'objectiu central és veure com superar la distància entre l'Administració i les persones i assolir les fites següents:Crear un marc de trobada per a l'anàlisi, la reflexió i les solucions sobre la crisi de la política entesa com l'esmentada distància entre l'Administració i les persones. Iconèixer experiències que concretin algunes respostes a aquests reptes i que poden ser suggerents i motivadors.

Durant la jornada, el segon mòdul es dedica a les Estratègies i experiències: Política i ciutadans. D'on venim i cap on hem d'anar (a les 11.30 hores). El tercer mòdul tracta de Comunicació i política: La importància dels mitjans de comunicació en la superació de la desafecció política (18.00 hores).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento