L'arquitectura s'adapta a les realitats socials emergents

  • L'antiga fàbrica Fabra i Coats i el districte de Sant Andreu acullen la vuitena edició del festival d'arquitectura Eme3.
  • Analitza i comparteix les noves formes d'arquitectura i urbanisme vinculades a les societats actuals.
La Fabra i Coats, antiga fàbrica recuperada recentment com a equipament.
La Fabra i Coats, antiga fàbrica recuperada recentment com a equipament.
ARXIU
La Fabra i Coats, antiga fàbrica recuperada recentment com a equipament.

Fabra i Coats la Fàbrica de Creació de Barcelona i el districte de Sant Andreu acullen la vuitena edició del festival d'arquitectura Eme3 de Barcelona entre els dies 27 i 30 de juny.

Aquesta trobada analitza i comparteix les noves formes d'arquitectura i urbanisme enllaçades amb les realitats de les societats actuals i es posen en comú a través de focus de reflexió i d'intercanvi entre els professionals participants i el públic assistent. L'eix temàtic central d'aquesta edició serà Topias, utopias becoming real, és a dir, el pas de les utopies a la realitat.

Entre els àmbits que es tractaran hi ha els nous usos de l'espai públic, des de l'autogestió a l'apoderament i els processos col·laboratius, l'habitatge en situacions de crisi i l'espai de treball en evolució. Un dels casos més coneguts potser és el co-working (els despatxos professionals compartits). Molts dels espais exteriors i naus del recinte de Fabra i Coats estan actualment en desús, d'aquí que el festival vulgui afavorir la dinamització cultural de l'edifici no tan sols durant el festival, sinó també durant tot el mes de juliol, en què l'exposició seguirà oberta.

També es programaran activitats proposades pels veïns i associacions del districte de Sant Andreu, entre d'altres, espectacles de dansa, concerts, tallers o videoprojeccions. La mostra Share-it, la secció build-it amb workshops, debats al voltant de l'arquitectura i la societat són alguns dels principals actes previstos a l'Eme3 d'enguany.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento