El gran racó de la reposteria creativa a Barcelona

  • Primera edició del certamen BCN&Cake.
  • Serà dissabte i diumenge al pavelló 5 de la Fira.
Galetes dins la primera edició de la fira BCN&Cake, a la Fira.
Galetes dins la primera edició de la fira BCN&Cake, a la Fira.
ARXIU
Galetes dins la primera edició de la fira BCN&Cake, a la Fira.

La reposteria creativa ja compta des de demà dissabte amb un punt de trobada, intercanvi i creació a Barcelona. El pavelló 5 de la Fira rep la primera edició del saló BCN & Cake. El recinte presta els seus 3.500 metres quadrats a expositors, botigues, escoles, fabricants, bloguers i majoristes de matéries primeres relacionades amb aquests coloristes i creatius pastissos i madalenes. Es donaran cita les empreses més importants d’aquest sector en creixement comercial i gastronòmic fent de la primera BCN & Cake la fira més gran del sud d’Europa dedicada a aquesta golafre temàtica.

Cursos gratis amb inscripció

La trobada preveu a més de l’esmentada presència d’expositors, cursos i tallers gratuïts entorn els cakes, cookies, cakepops i cupcakes. Amb una inscripció prèvia es pot prendre part de classes especialitzades i demostracions gratuïtes. També hi haurà exposicions de projectes i presentacions de llibres sobre el fenomen reposter. Dissabte a les 13.30 hores es podrà participar al curs Objetivo Cupcake Perfecto, on es prepararà un buttercream de nutella i es mostraran tècniques de decoració fent servir la màniga pastissera. També es crearan clavells amb fondant. A les 18.30 hores es presentarà La pastelería fantástica de Christian Escribà. Diumenge, a les 13.30 hores, es faran demostracions amb motlles de silicona i, a les 18.30 h, es convida als assistents a una degustació de Big Cakes per acabar d’endolcir el cap de setmana dedicat a BCN & Cake. Pavelló 5 de Fira de Barcelona.  Dissabte i diumenge de les 10.00 a les 20.00 hores. www.firabcn.es i www.bcnandcake.com.

Exposició de pessebres

La Seca exposa pessebres arran del 150è aniversari de l’Associació de Pessebristes de Barcelona. En aquesta exhibició es mostraran peces arribades de tot el món, entre l’1 de desembre i el 3 de febrer. Pessebres del món. Cultura, art, tradició, al carrer de La Seca nº 2, acull nombrosos pessebres de Catalunya i d’Espanya, d’Europa (Alemanya,  Àustria, Bèlgica, França, Gran Bretanya, Holanda, Itàlia, Malta, Polònia, Portugal, Suïssa o  Txèquia) i d’Àfrica, Àsia i Amèrica (Argentina, Brasil, Canadà, Colòmbia, els Estats Units, Mèxic, Perú o Veneçuela). La Fira de Santa Llúcia torna el proper diumenge 25 de novembre a l’avinguda de la Catedral.

'El Pallars il·lumina Catalunya’

La Sala Ciutat de l’Ajuntament acull fins al 10 de desembre una mostra itinerant que commeora el centenari de la construcció d’hidroelèctriques al Pirineu i de la industrialització. Fins al 10 de desembre. C/ Ciutat, 2. Gratis. www.bcn.cat i www.endesa.es.

'Raimon. Al vent del món’

L’Arts Santa Mònica exposa fins al 26 de gener del 2013 la biografia més íntima en forma de mostra d’un dels grans exponents de la Nova Cançó. La Rambla, 7. De dimarts a divendres d’11.00 h a 21.00h;Dissabtes d’11.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 20.00 h;Diumenges, dilluns i festius tancat.Gratis. www.artssantamonica.cat.

Fira del Càntir al Mercat de Santa Caterina

La tradicional Fira del Càntir de Barcelona es celebra dissabte i diumenge davant del Mercat de Santa Caterina. Porta més de 10 edicions i, com cada any, es commemorarà la d’enguany amb un càntir exclusiu dedicat a Santa Caterina. La història de la fira es remunta al s.XIX, quan els monjos del convent de Santa Caterina curaven malalties amb l’aigua del pou del monestir. El convent va ser destruït pel foc l’any 1835. Pg Francesc Cambó. Dissabte i diumenge. www.bcn.cat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento