La festa de la bici i el patins pedaleja la ciutat de Barcelona

La festa de la bici i el patins pedaleja la ciutat de Barcelona

Fiesta de la bici
Una edición de la Fiesta de la Bici de Barcelona. (ARXIU)
Ampliar
  • El recorregut, de 14 quilòmetres, anirà del carrer Aragó al parc del Fòrum.
  • Acabarà davant de la fira Bike Show al Fòrum.

Diumenge de Festa de la Bici i els Patins a Barcelona amb la ja clàssica passejada popular de 14 quilòmetres de recorregut. La bici és un dels principals mitjans de transport a a la ciutat. Diàriament es fan més de 118.000 desplaçaments en bicicleta. Per promoure el seu ús cívic de forma lúdica, es celebra la Setmana de la Bicicleta des del passat dimecres, amb més d’una desena d’activitats que enguany tenen com eix el passeig de Lluís Companys.

La cursa de diumenge acabarà davant de la fira Bike Show al Fòrum. Els participants sortiran de la cruïlla dels carrers d’Aragó i Balmes i els patinadors ho faran des de Passeig de Gràcia amb Aragó, culminant al parc del Fòrum. Des de Biciclot s’ofereix un servei de lloguer de bici i patins per aquells que vulguin participar però no estiguin equipats.

Classes i exhibicions

La fira Bike Show ofereix desenes d’activitats, exhibicions i zones de prova de bicicletes en un espai de més de 50.000 metres quadrats. Per als més petits, s’organitzen tallers, competicions i una escola de trial.

A més de poder pujar a bicicletes de diferents modalitats, es podran veure en viu competicions internacionals en les categories de proexpert, open en BMX i Scooters. Els patinadors també tindran classes pensades per a ells i que els ajudaran a millorar el seu estil patinant en les especialitats de skate, roller derby o speed slalom.

L’entrada al recinte de la fira Bike Show és gratuïta i aquells que vulguin participar en les activitats esmentades hauran de pagar tres euros o  presentar les invitacions que es repartiran durant la passejada en bici i patins. Diumenge. Parc del Fòrum i diferents espais de la ciutat. Més informació a la web: www.bcn.cat/festadelabici.

Consulta aquí más noticias de Barcelona.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/1511232/0/festa/bici/patins/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios