Ciutat Vella vol posar consignes a la platja de la Barceloneta

Podrien ser de pagament i vigilades per evitar robatoris. S’estudia ubicar-les als locals buits que hi ha a sota del passeig marítim
Els usuaris de la platja de la Barceloneta podrien banyar-se aquest estiu sense por a robatoris. El districte de Ciutat Vella està estudiant instal·lar consignes en alguns dels locals que queden per sota del passeig marítim.

Els usuaris podrien guardar les pertinences i evitar deixar-les soles a la sorra mentre es banyen. El regidor del districte, Carles Martí, ha matisat a 20 minutos que «s’ha d’acabar de concretar el projecte», però que, en qualsevol cas, inclouria un servei de vigilància per preservar les taquilles i els seus continguts. Martí no descarta que sigui de pagament, amb un cost «simbòlic» per a l’usuari, tot i que encara no s’ha determinat cap quantitat.

«Es tracta d’habilitar algun dels locals que estan buits o que són municipals», ha explicat Martí. L’objectiu és proporcionar un bany tranquil als usuaris de la platja de la Barceloneta.

Què en penses?

Escriu-nos a noesven@20minutos.es,  per fax 93 470 62 57 o per correu  a plaça Universitat, 3, 7è, 08007, Barcelona

Més urinaris

Coincidint amb la temporada de més ús ciutadà de la platja de la Barceloneta, s’instal·laran urinaris. Els veïns han sol·licitat la construcció de casetes d’obra per evitar que els orins s’escolin per la sorra, com va succeir la passada temporada. «Reforçarem tant el nombre d’urinaris com la vigilància» per garantir-ne el bon ús, va dir Carles Martí.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento