35 anys fent sonar la tamborinada

  • El Parc de la Ciutadella acull diumenge aquesta gran celebració de les entitats que integren la Fundació La Roda.
Imatge de la tamborinada.
Imatge de la tamborinada.
ARXIU
Imatge de la tamborinada.

La gran festa d’entitats de la Fundació La Roda prepara, una Tamborinada més, activitats i espectacles per a tots els públics. La 35ena Tamborinada que diumenge s’instal·la al Parc de la Ciutadella amb entrada lliure començarà a les 11.00 del matí. El passeig dels Til·lers rebrà els visitants amb un munt de carpes de colors que ofereixen tallers i jocs creats per les entitats de La Roda.

Camió i escenari gegant

Destaca de la programació Somriures Nòmades,un projecte sociocultural i audiovisual itinerant amb titelles, clown, circ, animació infantil en col·laboració amb artistes locals i internacionals. L’espectacle comença el seu recorregut pel món diumenge des del seu camió i escenari gegant i amb el muntatge Tresor del Pirata.

Cercaviles i grups itinerants amenitzaran la Ciutadella durant tota la jornada. La cloenda, a les 18.45 hores, a la Plaça de la Cascada. La Fundació La Roda es va constituir l’any 2003 com l’hereva de l’associació La Roda, creada el 1977. És una de les organitzacions d’educació en el lleure més importants de Catalunya.

*Parc de la Ciutadella. Diumenge a les 11.00 h. Entrada lliure. www.fundaciolaroda.cat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento