Cases de colònies oferiran vacances 'low cost' a l'agost

  • La Fundació Catalana de l'Esplai brinda 8.840 places.
  • Una parella amb dos nens pagarà 443 euros per set dies.
  • El 5% es destinarà a beques per a joves.
La Festa de l'Esplai es va celebrar al Parc Nou del Prat de Llobregat.
La Festa de l'Esplai es va celebrar al Parc Nou del Prat de Llobregat.
Fundació Catalana de l'Esplai.
La Festa de l'Esplai es va celebrar al Parc Nou del Prat de Llobregat.

Fins a 26 cases de colònies, albergs i terrenys d’acampada penjaran a l’agost el cartell  d’obert per vacances. I és que per primer cop a la seva història s’oferiran a les famílies amb uns preus socials. La iniciativa, impulsada per la Fundació Catalana de l’Esplai, pretén que pares i nens "puguin gaudir d’estades de lleure i educació ambiental de màxima qualitat".

La directora general de l’entitat, Montserrat Ginés, ha explicat que han detectat que "moltes famílies no poden sortir ni uns dies de vacances per la crisi". Per intentar fer-hi front, han decidit oferir a l’agost un total de 8.840 estades d’una setmana a les seves instal·lacions. El preu oscil·larà segons les persones, però serà "social". Una setmana a pensió complerta a una parella amb dos fills petits els costarà uns 443,10 euros.

No són places d’hotel

"Posem a la disposició de les famílies equipaments de màxima qualitat i accessibles, molts d’ells amb piscina. També sortides, educadors de lleure...", ha argumentat Ginés. I alerta: "qui vulgui una discoteca o que li facin tot com en un hotel, no ho trobarà. Són cases de colònies i, per exemple, t’has de parar la taula tu mateix".

Les reserves es poden fer a partir d’aquest dilluns a través del telèfon 902 10 40 30. La Fundació Catalana de l’Esplai destinarà un 5% dels diners que reculli a la seva campanya Un estiu per a tothom! que recapta fons per atorgar beques a nens els pares dels quals estan a l’atur. "Volem plantar cara a la crisi i fer el mateix que demanem a la societat, per això, reinvertirem aquests diners. És el nostre granet de sorra", ha justificat la directora de l’entitat.

Precisament, ahir, amb la Festa de l’Esplai, es va donar el tret de sortida a la iniciativa Un estiu per a tothom!, que en els tres anys que fa que es porta a terme ha atorgat més de 3.000 beques. La festa va tenir lloc al Parc Nou del Prat de Llobregat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento