Les màquines de Renfe venen bitllets per a trens fantasma

Els viatgers que compren el tiquet per anar a l’aeroport de nit es troben que ja no hi ha cap comboi que els pugui portar al Prat
Les màquines expenedores de bitllets de Renfe venen tiquets en horari nocturn encara que el viatger ja no pugui agafar cap tren. Segons la companyia ferroviària, l’usuari té el deure d’estar informat de l’horari de pas dels combois, ja que les màquines no estan programades per deixar de vendre els bitllets, encara que ja no passi cap tren.
Javier González explica a 20 minutos que el passat 15 de febrer va arribar a l’estació de Renfe de plaça Catalunya a les deu de la nit. Hi havia pocs viatgers, les taquilles estaven tancades i només es veia vigilants de seguretat voltant per si de cas algú decidia viatjar gratis. Necessitava un bitllet per anar a l’aeroport de Barcelona i les màquines expenedores eren l’única alternativa. Va comprar el títol de transport i va baixar a esperar el tren a l’andana.

En principi, tot estava en ordre, però van començar a passar els minuts i no arribava cap tren. Va preguntar a altres usuaris i li van comunicar que l’últim tren a l’aeroport ja havia passat feia uns 25 minuts. Estava esperant un comboi fantasma.

No és una pel·lícula

González havia pensat que si la màquina li venia el bitllet (caduca el mateix dia) era perquè encara hi havia un tren que el podria portar al Prat. Estava equivocat.

Va reclamar a Renfe per escrit i l’únic que va treure en clar van ser dues coses: que no li retornarien l’import d’un trajecte que mai va realitzar i que la propera vegada que comprés un bitllet s’havia d’assegurar que el tren existia més enllà que les màquines li venguessin el tiquet.

Dues dones cauen a la via a Cornellà

Dues dones van resultar ferides ahir al matí en caure a la via,  a l’espai que hi ha entre el tren en què anaven a viajar i l’andana, a l’estació de Renfe de Cornellà. L’accident es va produir a les 8.10 del matí, quan una dona gran que anava a pujar al tren va precipitar-se a la via. La dona anava acompanyada per una filla seva que va anar a socórrer-la i que també va caure a la via pel mateix forat. Els passatgers que van veure l’accident des de l’andana van avisar el maquinista perquè no arranqués el tren. En la caiguda, la dona més jove va patir un cop a l’esquena i va ser evacuada en ambulància.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento