92 carrers i 100 estacions de metro en obres durant l'estiu a Barcelona

Les claus:
  • Es renovaran 427.000 metres cuadrats de paviment.
  • Posaran material que redueix el soroll.
  • Hi haurà talls de trànsit a les principals vies d'accès.

Activitat frenètica durant els mesos d'estiu a Barcelona. La ciutat doblarà les actuacions per asfaltar carrers. (Els 67 carrers afectats , en pdf).

25 vies importants es veuran afectades per grans obres d'infraestructura i 100 estacions de metro i FGC fan obres per eliminar les barreres arqutectòniques. (Totes les actuacions de l'estiu , en pdf)

Carrers afectats

Asfaltat: 427.497 m2 dels prinicipals carrers estan afectats: Mallorca, Diagonal, València, Sardenya, Llúria, Gran Via, Rocafort, Borrell...

Ronda de Dalt: Segona fase de cobertura a Canyelles, entre la plaça Karl Marx i Guineueta Vella. Afectat un carril fins l'11 de setembre. La sortida i entrada número 3 està tallada.

Via Augusta: Substitució de juntes del paviment entre Pau Alcover i plaça Orient. Fins el 27 d'agost es desviarà el trànsit sentit de sortida de la ciutat pel carrer Anglí.

Diagonal: El bus es trasllada als laterals per reparació del carril bus. Entre la plaça Joan Carles I i Francesc Macià s'ocuparan dos carrils de la calçada central i fins a plaça Maria Cristina només es treballarà en el carril bus sentit muntanya. Fins el 20 d'agost.

Vallvidrera: Remodelació total de la carretera de Vallvidrera. Un únic carril de circulació. Desviaments per la carretera de l'Arrabassada.

Trinitat: Reparació de paviment al Nus de la Trinitat. Es tallaran puntualment ramals en horari nocturn o en dates amb poca circulació.

Gran Via: Entre Mèxic i plaça Espanya obres al clavegueram. Afectat el carril bus sentit Llobregat i Besòs 15 dies d'agost.

Gran Via Nord: Actuacions de semicobertura. Col·locació de pantalles acústiques. Afectació als laterals. A finals d'estiu s'acaba la calçada central.

Gran Via-Hospitalet: A final d'estiu quedaran oberts els carrils centrals i l'obertura de la plaça Cerdà.

Transports

Ascensors: S'instal·len a les estacions Montbau (L3), Sagrada Familia (L5) afectant els autocars turístics, Maria Cristina (L3), Zona Universitària (L3), Estació Pàdua FGC, nova estació de la L5 a Cardenal Reig i ampliació del vestíbol FGCProvença. Totes amb afectacions de trànsit.

Sagrera-Meridiana: Talls al carrer Felip II entre Meridiana i Juan de Garay. Aprincipis de setembre, completament oberts tots els carris. L'aturada de la L5 comptarà amb llançadores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento