Manu Chao per Chiapas

‘De la Chiapas rebelde a la Barcelona rebel’, sota aquest lema, Nou Barris acull diumenge un concert solidari. També hi participa el grup Amparanoia.
Manu Chao serà solidari diumenge amb Chiapas.
Manu Chao serà solidari diumenge amb Chiapas.
Arxiu
Manu Chao serà solidari diumenge amb Chiapas.
Els successos ocorreguts a Atenco i Texcoco durant una revolta camperola, el passat mes de maig a l’Estat mexicà de Chiapas, on va morir un jove de 14 anys i es va produir la detenció de més de 300 persones, amb tractes vexatoris als manifestants i l’expulsió de cinc estrangers, dos d’ells catalans, va generar un gran eco social.

I també iniciatives com les del Col·lectiu de Solidaritat amb la Rebel·lió Zapatista, que amb la Coordinadora Cultural de Nou Barris, ha organitzat un concert solidari, De la Chiapas rebelde a la Barcelona rebel.

En aquesta vetllada solidària i rítmica a Nou Barris, hi actuarà Manu Chao. L’artista parisenc, amb orígens gallecs i bascos, arrelat al Raval, és sens dubte un dels amos de l’escena musical alternativa, i per aquesta cita tocarà els temes més coneguts del seu repertori.

També hi seran els valencians Obrint Pas, amb el seu darrer disc, En moviment, i el grup Amparanoia, liderat per l’andalusa Amparo Sánchez. La fòrmula de tots tres: una música crítica amb esperit festiu que diumenge s’enrecordarà del que va passar a Chiapas. Fets per no oblidar.

* Camp Municipal La Montañesa de Nou Barris. Diumenge a partir de les 20.00 hores. Venda anticipada: 10 euros i 12 euros a la taquilla.

Celtas cortos y baute

Cornellà de Llobregat está de Corpus 2006. Esta noche llegan Los Celtas Cortos, de nuevo con Jesús Cifuentes, tras su marcha del grupo en 2002 y con disco triple de aniversario, el vigésimo: Soplando versos. Carlos Baute será el encargado de animar la fiesta el sábado.

* Pl. Catalunya. Hoy (00.00 h.). El sábado (22.30 h.). Gratis.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento