Embarguen els salaris per cobrar les multes a Barcelona

  • El Consistori torna a retenir els sous i les rendes dels ciutadans que no paguen les sancions de tránsit o per actes incívics.
Un policía posa una multa
Un policía posa una multa
ARXIU
Un policía posa una multa

Els recursos són escassos i se n’han de buscar allà on sigui. És per això que l’Ajuntament de Barcelona, igual que d’altres administracions, ha incrementat els seus esforços per cobrar les multes pendents.

"Des de fa quatre o cinc mesos, hem notat com les administracions públiques han començat a embargar els salaris i les rendes dels que no paguen, mentre que abans només embargaven els comptes", va explicar a 20 minutos una de les advocades d’RM Asociados.

Més enllà d’aquestes "accions més agressives de cobrament", el consistori ha començat a cobrar multes més antigues, afegeixen. És el cas de Fernando Hernández, a qui l’Ajuntament de Barcelona ha embargat 1.313 euros sense comunicar-li que la sanció de 900 euros imposada sis anys abans era ferma.

Dos fulletons informatius

El 2005, Fernando va obrir una petita agència immobiliària a Palau-solità i Plegamans i va deixar diversos fulletons informatius a la botiga que la seva dona tenia al districte de Sant Andreu. Poc després, va rebre dues multes de 450 euros per col-locar fulletons al parabrises de dos vehicles, fet que va negar i que el va dur a recorre la sanció unes quantes vegades, l’última el 2007. No en va saber res més fins fa uns dies quan, sense notificació prèvia, li van embargar l’equivalent a la multa i els interessos.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento