Les rialles del nas vermell

Castellar ret un homenatge als pallassos amb un festival
La concentració de disfresses de pallassos serà un dels gran atractius de diumenge a Castellar
La concentració de disfresses de pallassos serà un dels gran atractius de diumenge a Castellar
Foto
Els habitants de Castellar del Vallès es preparen per gaudir d’un cap de setmana ple de rialles amb una nova edició de la Setmana del Pallasso, que vol donar a l’entranyable figura del nas vermell la importància que es mereix.

El certamen inclou una dotzena d’espectacles, una cercavila de pallassos, una fira dedicada als nens i cursos de mim i clown (gratuïts per als adults acompanyants).

Humor contra la por

L’Ateneu inaugurarà oficialment demà dissabte l’acte (Major, 13; 18.00 h). A continuació, la Companyia Xirriquiteula animarà la nit (22.00 h) amb el primer dels espectacles, Papirus. L’obra està protagonitzada per dos desconeguts que tenen en comú un passat marcat per la guerra. Junts i amb humor, superen la seva por per emprendre amb optimisme el futur.

La plaça Europa matinarà aquest diumenge (11.00 h) per acollir una concentració de disfresses de pallassos, que desfilaran fins a la plaça de Cal Calissó animats pel clown Pep Callao. A la tarda (18.30 h), l’Auditori Municipal Miquel Pont retrà un homenatge a la Companyia Ínfima La Puça, que es va acomiadar del món de l’espectacle recentment. Serà amb l’espectacle A2, un dels seus muntatges originals.

* Diss. i dium. 3 i 5 euros. 12 al 20 de març. www.castellarvalles.org

Mostrar comentarios

Códigos Descuento