Comunitat Valenciana

Mata (PSPV) acusa el PP d'"autoexcloure's" de la negociació de la reforma de la Llei Electoral Valenciana

  • El sotssecretari general del PSPV i portaveu en els Corts Valencianes, Manolo Mata, ha assenyalat, davant les declaracions realitzades hui pel secretari general del PP en Les Corts, Luis Santamaría, respecte a les negociacions sobre la reforma de la Llei Electoral valenciana, que "és molt difícil parlar amb qui no vol escoltar" i ha acusat la formació d'"autoexcloure's" d'aquest debat.

Mata s'ha expressat en aquests termes mitjançant un comunicat en resposta al secretari general del Grup Parlamentari Popular en Les Corts, Luis Santamaría, qui ha criticat "l'actitud del Consell" en "excloure" i "furtar la possibilitat" al PP de negociar la reforma de la llei electoral valenciana.

Per a Mata "és el propi PP qui s'ha aïllat de la societat i de la vida política". "Estem davant un partit que és incapaç de dialogar amb les forces polítiques, sindicals, empresarials, amb el moviment associatiu", ha criticat Mata.

Finalment, el dirigent socialista ha qualificat de "patètica la solitud a la qual el propi PP s'ha reclòs" i ha recordat que "la mà està permanentment estesa al fet que s'incorpore a millorar el sistema electoral i que els valencians puguen veure representats amb major proporcionalitat els seus vots" i ha insistit que "si el PP ha sigut alié a aquesta negociació és perquè s'han autoexclòs, la qual cosa és "la seua responsabilitat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento