Comunitat Valenciana

El juí del cas Gürtel es 'cola' en la sessió de control al president Puig de la pròxima setmana

  • Compromís preguntarà quin efecte poden tindre les últimes revelacions en el treball del Consell per a recuperar els "diners saquejats" durant els governs del PP.
  • Bonig centrarà la seua pregunta en l'execució pressupostària, en inquirir a Puig "com pensa elevar el grau de compliment dels exercicis anteriors".
  • Mari Carmen Sánchez, preguntarà a Ximo Puig si "està satisfet el Consell amb la prestació de serveis públics que ofereix la Generalitat als ciutadans".

El juí sobre el presumpte finançament il·legal del PP en el marc del cas Gürtel que se celebra aquests dies en l'Audiència Nacional es 'colarà' en la sessió de control al president Ximo Puig en les Corts de la pròxima setmana, en la qual Compromís preguntarà quin efecte poden tindre les últimes revelacions en el treball del Consell per a recuperar els "diners saquejats" durant els governs del PP.

El portaveu de la coalició preguntarà al president valencià com valora el Consell "les últimes revelacions i quin efecte considera que tenen les noves informacions en la tasca del Govern del Botànic de recuperar els diners saquejats durant els governs del PP".

També la pregunta del portaveu de Podem, Antonio Estañ, està relacionada, ja que preguntarà a Puig "com pensa garantir al Consell que els responsables de la corrupció a la Comunitat Valenciana no seguisquen enriquint-se a costa dels valencians".

Per la seua banda, la portaveu del PP, Isabel Bonig, centrarà la seua pregunta d'interés general en l'execució pressupostària, en inquirir a Puig "com pensa elevar el grau de compliment dels exercicis anteriors" una vegada ja ha entrat en vigor el Pressupost de la Generalitat de 2018.

La síndica de Ciutadans, Mari Carmen Sánchez, preguntarà a Ximo Puig si "està satisfet el Consell amb la prestació de serveis públics que ofereix la Generalitat als ciutadans de la Comunitat Valenciana".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento